✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Sedam savjeta kako se osjećati mlađe i zadovoljno

Svi se bojimo starenja i ne možemo ništa poduzeti u vezi toga. Starenje je prirodni proces života i svih nas čeka. Ako dođemo u određene godine starosti, ne moramo se tako i osjećati već u suštini možemo ostati mladi ako želimo.

osjećati se mlađe

Ako želite ostati mladi u duši koja će svježinu odražavati i na vaš izgled, slijedite ovih sedam jednostavnih savjeta:

  1. Uvijek pronađite vrijeme za igru! Igranje je većinom predviđeno za djecu ali da bi održavali bistar um, moramo se igrati. Igra u starijoj dobi znači kontinuirano istraživanje i stimuliranje kreativnosti što je iznimno zabavno! Zato se svakako posvetite prije ovakvim aktivnostima u kojima ćete uživati, a riješite stresnog stalnog obavljanja kućanskih poslova.
  2. Često se smijte i zaboravite na granice smijeha. Potražite ono što vas zabavlja. To može biti konkretna zabavna i smiješna serija ili emisija ili pak druženje s prijateljima i prepričavanje smiješnih situacija. Svatko i sve što vas tjera da se držite za trbuh koliko ste se nasmijali je ono za čim morate tragati i što morate čuvati u životu!
  3. Njegujte vaša prijateljstva i neka vam budu jednako važna kao obitelj i posao! Odvojite vrijeme u svom natrpanom rasporedu da se sastanete ili bar pričate na telefon s prijateljima. Postanite dio nekog društva- to može biti unutar neke već organizirane strukture poput crkve ili kluba. Osjećaj da negdje pripadate je odličan za zdravlje i mladolikost.
  4. Brinite se o svom tijelu. Vaš moto bi trebao biti – „Ništa nije slučajno“. Alkohol pijte umjereno i to maksimalno četiri puta tjedno. Izbjegavajte pušenje i jake opijate, a redovito vježbajte. Ponekad je kao tjelovježba dovoljna šetnja u trajanju od 20 minuta ili malo istezanja. Jedite zdravo i dobro spavajte!
  5. Nosite se dobro s brigama! Svi mi imamo trenutke anksioznosti i stresa ali konstantna briga i zamišljanje najgoreg scenarija i krivo afirmiranje života kao mučnu borbu će znatno utjecati na vaše živce i starost. Nemojte odgađati izazovne i teške zadatke, već potražite podršku i pomoć. Uhvatite se s onim s čim se morate suočit te smognite hrabrost da to riješite da bi pronašli unutarnji mir.
  6. Kada pronađete unutarnji mir, obnavljajte ga i čuvajte. Prakticirajte razne vrste meditacije ili jednostavno provodite što više vremena u prirodi s kojom se povežite. Ništa u životu nije teško i komplicirano osim ako to tako sebi zamislimo i postane nam misao koja nas prati kroz život. Zato radite što više na postizanju unutarnjeg mira, optimizma i harmonije.
  7. Nikada nemojte zamijeniti „ponašati se kao mlada osoba“ i „odijevati se kao mlada osoba“. Nema šanse da ćete uvjeriti mladu osobu da ste slični tako da se odijevate kao oni i poprimite njihove manire. Na taj način će samo misliti da ste jadni, a duboko u duši i vi sami to znate. Najbolji način za biti uzor nekome je ponašati se onako kakvi jeste. Povedite se za iskustvom koje ste stekli te se osjećajte opušteno i ugodno u svojoj koži. Odijevajte ono što vam dobro stoji i uživajte sa sobom. Ne samo da ćete na taj način biti mlađi, nego ćete biti i osjećati se prekrasno.

Ovi savjeti ne samo da su namijenjeni osobama koje se žele osjećati i izgledati mlađe, već su generalno korisni savjeti za postizanje sreće i zadovoljstva u životu. Ako se previše brinete i bojite starosti, možda imate dublji problem zbog kojeg ste postali anksiozni i puni straha. Da bi postigli sreću i osjećali se bolje, svakako morate riješiti ono što vas koči. U tome vam možemo pomoći i mi s našim uhodanim stručnjacima koji će vam svojim savjetima i tarotom otkriti što vas čeka u budućnosti i koji je najbolji način da postane sretni i osjećate se mladima!

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.