✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Horoskop - Strijelac

Vodič horoskopskog znaka strijelac

Strijelac karakteristike i osobine

Pod vladavinom Jupitera, planeta rasta i mogućnosti, znak strijelca vječni je student, koji traži prosvjetljenje kroz nove ideje, ljude i mjesta. Strijelac je u lovu na najveća, najbolja iskustva koja život može ponuditi! Imaju pozitivnu osobnost. S ljubavlju prema avanturi i svemu egzotičnom, svjetovni strijelac želi sve to upiti. Strijelca pokreće stalna potreba za istraživanjem i širenjem svog uma, srca i svijesti u najvećoj mjeri. Vatreni i slobodni, strijelac zna da su jedine granice one koje sami stvaramo. Uvijek željan istraživanja novih horizonata, strijelac usmjerava pogled na daleku metu, a zatim precizno puca prema njoj. Njegov fokus je na: više naučiti, raditi više i vidjeti više - ono je što čini strijelca.
horoskop simbol strijelac

Karakteristike strijelac

pozitivan, optimističan, iskren, prijateljski nastrojen, oprezan

Prednosti

optimizam, iskrenost, poštenje, velikodušnost, smisao za humor

Mane

nestrpljivost, brz gubitak interesa, nepromišljenost

Simbol

Strijelac

Datumi

22.11 - 21.12

Element

Vatra

Sretni dani

Četvrtak

Boja

Ljubičasta

Osjetljivi dijelovi tijela

Kukovi, bedra

Vladajuća planeta

Jupiter

Tarot karta

Umjerenost

Strijelac vladajući planet: Jupiter

Strijelcem većim od života vlada Jupiter, planet sreće i širenja. U rimskoj je mitologiji Jupiter bio kralj bogova, najveći i najbolji. U astrologiji je Jupiter poznat kao "blagotvorni" planet, što znači da je najsretniji, najoportunistički planet od svih. Ova pozitivna energija utječe na strijelčevu optimističnu, prosvjetljujuću i odlazeću prirodu koja svijetli i širi se putem svakoga s kim dođu u kontakt. Kao najveći planet u našem kozmosu, Jupiterova prostranstvo potiče Strijelca da razvuče svoj um i srce koliko god može.

Strijelac element: Vatra

Horoskopski znak strijelac Vatreni je znak koji osvjetljava naš život dubokim pitanjima i uzbudljivim idejama. Baš poput nekontrolirane šumske vatre, ovaj će znak sretno otići tamo gdje ih vjetar odvede u potragu za novim iskustvima. Strijelac koristi svoju vatrenu energiju na svom životnom putu istraživanja, uvijek spreman za skok u sljedećoj avanturi. Element Vatre nastavlja poticati strijelčevu beskrajnu opskrbu optimizmom i nadahnućem.

Strijelac boja: Ljubičasta

Bogata i slatka ljubičasta boja je strijelca! Ljubičasta je boja obilja, koja potiče prirodnu sreću Strijelca i njegov nagon da proširi svoj um i svijet. Ljubičasta boja također je povezana s duhovnošću i prosvjetljenjem, osnažujući Strijelčeva filozofska istraživanja i cjeloživotnu potragu za znanjem.

Strijelac tarot karta: Umjerenost

Mudar i razumljiv strijelac povezan je s kartom tarot umjerenosti. Nježni proces kaljenja odnosi se na pronalaženje savršenog srednjeg stanja, kombinirajući najbolje od svega da bi se iskovalo nešto što je jače od zbroja njegovih dijelova. Donoseći snagu filozofskog svijeta u njihov fizički svijet, strijelac postaje izvor krajnje istine i svijesti.

Tarot majstori dostupni su svakog dana kako bi dali odgovore na sva vaša pitanja

Korak 1 - Udobno se smjestite

Udobno se smjestite na opuštajuće mjesto i odaberite vrijeme za poziv u kojem očekujete da će vas najmanje ometati.

Korak 2 - Nazovite nas

Nazovite naš kontakt tarot centar na broj
064 51 51 51 i pričekajte javljanje operatera. (tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min)

Korak 3 - Odaberite tarot majstora

Odaberite tarot majstora s kojim žalite razgovarati. Zovete nas prvi put? Nema problema naš operater će vam preporučiti tarot majstora ovisno o vašem pitanju.

Što može čitanje iz tarot karata učiniti za Vas?


- Nudi odraz na vašu sadašnjost, prošlost i potencijalnu budučnost

- Donosi jasnoću u Vaše misli koje će Vas osnažiti i opustiti

- Pomaže da se usredotočite na poboljšanje ljubavi, karijere ili odnosa u vezi

- Daje utjehu i udobnost u teškim emocionalnim vremenima

- Pruža uvid koji širi vaše odluke i pomaže Vam da donesete bolje životne odluke

- Pomaže kako bi stupili u kontakt sa svojom intuicijom i kako bi koristili neiskorištenu duhovnu snagu

Tko Smo

Pod nazivom Universum Line Tarot prisutni smo više od 30 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga.

Što Nudimo

Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz tarota i astrologije.

Naša Nagrada

U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi.

Naš Profil

Stalna edukacija tarot majstora, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.
Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.