✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Tarot

Zanima vas što je tarot? Predviđa li tarot moju budućnost?

Što je tarot?

Tarot je oblik proricanja, što doslovno znači rad sa svojim višim ja. Čitanje tarota način je na koji se odgovora na pitanja i savjetuje korisnike pomoću raznih alata za proricanje poput tarot karata. Tarot nam govori o ciklusima našeg života. Miješanjem špila, odabirom karata i njihovim polaganjem otkriva se s kakvim se različitim iskušenjima i nevoljama možemo suočiti tijekom bilo kojeg životnog razdoblja.

Predviđa li tarot moju budućnost?

Tarot nam priča o našem životu i načinima na koje bismo mogli bolje živjeti. Ako budete otvoreni za slušanje i tumačenje možete steći vrlo vrijedne uvide. Tarot vam neće reći što će se točno dogoditi na vašem poslu, točan datum kada ćete upoznati svog budućeg supruga ili ime vašeg prvog djeteta. Ali može predvidjeti što bi se moglo dogoditi na temelju vaših sadašnjih okolnosti i može vam pokazati što poduzeti u sadašnjosti da biste ostvarili svoje ciljeve u budućnosti.

Hoće li mi se svidjeti čitanje iz tarot karata?

Većinu ljudi oduševi prvo čitanje iz tarot karata, ali su tijekom prvog iskustva nervozni i nisu sigurni što će karte reći. Potpuno je normalno osjećati se nervozno zbog onoga što nosi budućnost. Tarot majstori stvaraju interaktivno okruženje prilikom čitanja i nastoje se uskaditi s vašom energijom. Imamo puno talentiranih tarot majstora i odaberite onog s kojim ćete se najbolje povezati već pri prvom pozivu.

Trebam li vjerovati u tarot?

Iako ne morate biti netko tko vjeruje u tarot da bi imali koristi od čitanja, sudjelovanje u vašem čitanju otvorenog uma može biti korisnije od zanemarivanja. Budite otvoreni i opušteni.

Koja pitanja mogu postaviti tarot majstorima?

Ako želite nešto konkretno znati, pitajte! Ponekad se zna dogoditi da ne znate što tražite i samo želite vidjeti što će vam tarot karte otkriti. Ako je to slučaj, recite tarot majstoru malo o vlastitoj prošlosti (poput statusa veze, posla, kuće i svih izazova u kojima se trenutno nalazite) i recite da biste željeli biti informirani o svom životu upravo sada.

Kako Vam možemo pomoći?

Nevezano zovete li nas prvi put ili ste naš dugogodišnji korisnik, naši tarot majstori su vam uvijek na raspolaganju kako bi odgovorili na sva vaša pitanja. Nazovite nas i započnite čitanje iz tarot karata.

Tarot majstori dostupni su svakog dana kako bi dali odgovore na sva vaša pitanja

Korak 1 - Udobno se smjestite

Udobno se smjestite na opuštajuće mjesto i odaberite vrijeme za poziv u kojem očekujete da će vas najmanje ometati.

Korak 2 - Nazovite nas

Nazovite naš kontakt tarot centar na broj
064 51 51 51 i pričekajte javljanje operatera. (tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min)

Korak 3 - Odaberite tarot majstora

Odaberite tarot majstora s kojim žalite razgovarati. Zovete nas prvi put? Nema problema naš operater će vam preporučiti tarot majstora ovisno o vašem pitanju.

Što može čitanje iz tarot karata učiniti za Vas?


- Nudi odraz na vašu sadašnjost, prošlost i potencijalnu budučnost

- Donosi jasnoću u Vaše misli koje će Vas osnažiti i opustiti

- Pomaže da se usredotočite na poboljšanje ljubavi, karijere ili odnosa u vezi

- Daje utjehu i udobnost u teškim emocionalnim vremenima

- Pruža uvid koji širi vaše odluke i pomaže Vam da donesete bolje životne odluke

- Pomaže kako bi stupili u kontakt sa svojom intuicijom i kako bi koristili neiskorištenu duhovnu snagu

Tko Smo

Pod nazivom Universum Line Tarot prisutni smo više od 30 godina. Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga.

Što Nudimo

Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz tarota i astrologije.

Naša Nagrada

U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi.

Naš Profil

Stalna edukacija tarot majstora, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.
Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.