✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Saznajte više o tarotu, ljubavi, sudbini i ostalim temama u člancima koje možete odabrati!

Posljednje s bloga

Popis kategorija

Horoskop

Astrolozi horoskop nazivaju astrološkom kartom osobe ili trenutkom u vremenu. U astrologiji postoje četiri elementa od kojih svaki nosi određeni obrazac ponašanja. Vatra je plamen strasti, zemlja je čvrsta poput stijene, zrak je hladan povjetarac razuma, voda je preplavljena osjećajima. Zanimljivosti vezane uz horoskop potražite na: Saznajte više!

Ljubav i veze

Želite li otključati srce svoje voljene osobe? Pitate se kada će se pojaviti vaš šarmantni princ? Zbunjeni ste zbog svojih odnosa s partnerima, prijateljima, obitelji? Duboko udahnite i opustite se. Naši tarot majstori mogu vas jednim jednim pozivom voditi da otkrijete istinu i ostaviti vas da iskačete sa strašću! Saznajte više!

Život i sudbina

Gdje se nalazite na životnom putu? Život se događa prebrzo ili se osjećate usamljeno? Je li vam to zaista namijenila sudbina? Zašto ne dopustite našim tarot majstorima da ponovno uvrste vašu vjeru u snagu i magiju svemira! Naši čitatelji otkrit će uzbudljive mogućnosti koje vam put nudi. Saznajte više!

Obitelj

Muče vas obiteljski problemi? Opći pregled vaše situacije bio bi vam koristan? Imate li konkretno pitanje? Tarot je nevjerojatna vještina koja može otkriti jasne uvide i predviđanja u bilo kojoj situaciji. Dopustite da vas naši tarot majstori izvedu na pravi put. Saznajte više!

Karijera i financije

Osjećate se da ste u financijskoj zamci? Dobili ste novi posao, ali vas muče međuljudski odnosi? Sve što želite znati u vezi s vašim novčanim pitanjima i karijeri možete otkriti kroz detaljno financijsko tarot čitanje. Saznajte više!

Gubitak i tugovanje

Jeste li nedavno izgubili voljenu osobu? Pokušavate li popuniti taj otvor? Ovo je možda savršeno vrijeme da se obratite tarot majstorima. Otvorite izravni kanal koji može donijeti riječi utjehe iz svijeta onih koji su prešli. Naši nadareni tarot majstori upotrijebit će svoju stručnost kako bi vam pružili nevjerojatno duhovno iskustvo. Saznajte više!

Tarot majstori dostupni su svakog dana kako bi dali odgovore na sva vaša pitanja

Korak 1 - Udobno se smjestite

Udobno se smjestite na opuštajuće mjesto i odaberite vrijeme za poziv u kojem očekujete da će vas najmanje ometati.

Korak 2 - Nazovite nas

Nazovite naš kontakt tarot centar na broj 064 51 51 51 i pričekajte javljanje operatera.
(tel. 0,46 € (3,49 kn) /min, mob. 0,63 € (4,78kn) /min)

Korak 3 - Odaberite tarot majstora

Odaberite tarot majstora s kojim žalite razgovarati. Zovete nas prvi put? Nema problema naš operater će vam preporučiti tarot majstora ovisno o vašem pitanju.
tarot karte

Tko Smo

Pod nazivom Universum Line Tarot prisutni smo više od 30 godina. Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga.

Što Nudimo

Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz tarota i astrologije.

Naša Nagrada

U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi.

Naš Profil

Stalna edukacija tarot majstora, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.
Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.