✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - kontakt

Obratite nam se i naš tim tarot majstora odgovorit će na sva vaša pitanja

Universum Line Tarot - kontakt broj telefona

Universum Line kao jednog od najpoznatijeg tarot servisa možete kontaktirati pozivom:

Tarot kontakt broj

Nazovite nas! Tarot majstori odgovaraju na sva vaša pitanja.
tel. 0,46 ; mob. 0,63 €/min
 
tarot kontakt broj telefona

Radno vrijeme

Za sva Vaša pitanja i nedoumice tarot majstori dostupni su svakim danom od 8h ujutro do 23h.

Tarot poziv

Odaberite mirno i opuštajuće mjesto za poziv. Preporučujemo da u pozadini ne provjeravate e-poštu ili gledate televiziju. Riješite se smetnji i usredotočite se. Tarot majstori dostupni su na broju 064 51 51 51 - tel. 0,46 € /min, mob. 0,63 € /min. Pričekajte javljanje operatera u pozivnom centru i odaberite tarot majstora za razgovor.

Transparentnost

Kako bi osigurali transparentnost poslovanja, naš sustav će Vas prilikom poziva obavijestiti o cijeni ovisno da li zovete iz fiksne ili mobilne mreže. Naplata počinje nakon javljanja operatera. Inicijalna poruka o cijeni poziva se ne naplaćuje. Zbog zaštite korisnika sustav će automatski prekinuti poziv nakon određenog vremena. Ukoliko želite nastaviti razgovor dovoljno je ponovno nazvati i tražiti istog djelatnika.

Pratimo trendove

Universum Line prati svjetske trendove u telekomunikacijama i kako bi i dalje održali profesionalnu uslugu i opravdali dugogodišnje zadovoljstvo korisnika koristimo trenutno najkvalitetniju mrežu preko optičkih vlakana (fiber optic) kako bi vam ponudili što kvalitetniji zvuk i nesmetano čitanje iz tarot karata. Iako je s naše strane usluga podignuta na najvišu moguću razinu, kvaliteta zvuka ovisi i o kvaliteti mreže pozivatelja ili jačini signala ako se radi o pozivu s mobilnog uređaja.

Ostvariti pozive možete iz bilo koje Hrvatske mobilne ili fiskne mreže.
Sadržaj usluga namijenjen je osobama starijim od osamnaest godina.
Sve cijene na stranicama sadrže PDV.

Tko Smo

Pod nazivom Universum Line Tarot prisutni smo više od 30 godina. Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga.

Što Nudimo

Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz tarota i astrologije.

Naša Nagrada

U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi.

Naš Profil

Stalna edukacija tarot majstora, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.
Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.