✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line  - Uvjeti korištenja


Ovi uvjeti su posljednji put ažurirani 20.10.2021.

Hvala što ste posjetili našu web stranicu ("Web stranice").
Ovi uvjeti ("Uvjeti") su uvjeti na kojima su stranice i razne zabavne usluge uključujući tarot čitanja, što je detaljnije opisano u članku 5. u nastavku ("Usluge").
Pristupom i korištenjem stranica ili usluge pristajete na obveze iz ovih Uvjeta. Ako ne prihvaćate ove uvjete, ne koristite ili ne pristupajte ovim stranicama.
Možemo promijeniti ove uvjete s vremena na vrijeme, provjerite da li ima izmjena svaki put kada posjetite web stranicu. Možete ispisati ili spremiti kopiju ovih Uvjeta za vašu informaciju, ali najnovija verzija ovih Uvjeta će uvijek biti dostupna ovdje.

1. Mjerodavno pravo i nadležnost
1.1 Ovi Uvjeti regulirat će se i tumačiti u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Sporovi koji nastanu u vezi s ovim Uvjetima podliježu isključivoj nadležnosti sudova u Republici Hrvatskoj.
2. Naša zakonska obveza i ograničenja odgovornosti
2.1 Neki od objavljenih sadržaja objavljeni su putem usluga treće strane te stoga ne možemo uvijek imati kontrolu nad sadržajem komunikacije od strane ili između korisnika usluga i ne možemo se smatrati odgovornima za sami sadržaj ili posljedica takvog sadržaja. Morate biti svjesni da informacije koje drugi korisnik usluga pruža mogu biti netočne ili obmanjujuće i to je vaša odgovornost da poduzmete sve potrebne mjere opreza i koristite zdrav razum prilikom korištenja usluge i pružanje bilo kakve informacije od drugih korisnika usluga.
2.2. Informacije koje možete pronaći na ovim web stranicama služe samo za zabavne svrhe i ne predstavljaju savjet. Trebali bi provjeriti sve informacije na stranici ili putem pruženih usluga i koristiti vlastitu prosudbu prije nego što napravite ili ne napravite na temelju onoga što ste vidjeli, pročitali ili čuli.
2.3.  Osigurati ćemo uslugu s razumnom pažnjom i vještinom i koristiti sve razumne napore kako bi se ispravile pogreške i priznanja što je prije moguće od trenutka kada saznamo za njih. Međutim, do mjere dopuštene primjenjivim zakonom, ne dajemo nikakvo jamstvo, bilo izravno ili posredno na ime usluga ili njihov sadržaj, uključujući bez ograničenja, jamstvo usluge da neće biti prekida ili pogrešaka, niti nikakva jamstva u pogledu rezultata koji se mogu postići korištenjem usluge ili za točnost, pouzdanost, kvalitetu ili sadržaj bilo koje informacije ili pružene usluge u vezi s ovim stranicama, uključujući bez ograničenja, bilo kakav savjet, osobni ili opći i izjave oglašivača preko ove usluge.
2.4. Do mjere dopuštene zakonima nismo odgovorni za:
- bilo koju radnju koju možete poduzeti kao rezultat oslanjanja na bilo koji od podataka pohranjenih na ovim stranicama ili od strane Čitaoca ili za bilo kakav gubitak ili štetu koja je pretrpljena kao rezultat poduzete radnje
- bilo kakvi poslovi koje imate s trećim stranama (npr. drugim korisnicima, čitaocima, oglašivačima ili promotorima) koji se odvijaju putem web stranica
- odgovornost za gubitke koji nije predvidiv ili posljedica korištenja ove web stranice, usluga ili kršenja ovih uvjeta.
2.5. Pristajete braniti, osloboditi nas i čitaoca, svih naših službenika, direktora, vlasnika, agenata, zaposlenika, pružatelja informacija, podružnice, davatelje i korisnike licenci (zajedno „Zaštićene stranke“) od i protiv bilo kakve odgovornosti i troškova, uključujući, bez ograničenja, odvjetničke naknade i troškove, koju trpe Zaštićene strane u vezi s bilo kojom tvrdnjom proizašlom iz i bilo kakvog kršenja ili bilo kakve izjave, jamstva i/ili obvezama sadržanim ovdje ili korištenjem web stranice ili usluga.
2.6. Nismo odgovorni ako ne možete ispravno pristupiti web stranici, našim uslugama ili uopće zbog slučaja koji je izvan naše kontrole, primjerice izvedba vaše ili naše Internet usluge, preglednika ili telefonskog pristupa.
2.7. Iako ćemo pratiti stranice i pokušati popraviti probleme s njima što prije, ne možemo garantirati da će uvijek biti dostupne ili da će biti bez problema.
2.8 Pristup uslugama može biti privremeno obustavljen i bez prethodne najave u slučaju kvara sustava, održavanja ili popravaka ili zbog razloga izvan naše kontrole.
3. Odricanje
3.1 Sva tarot, astrološka i slična čitanja i konzultacije dane su kao zabavne usluge i ni na koji način ne predstavljaju osobne, pravne, financijske, medicinske ili bilo kakav drugi stručni savjet. Korištenjem naše usluge ili korištenje naše web stranice, shvaćate da mi ne dajemo preporuke, savjete ili upute koje morate slijediti. Tarot savjetnik odnosno Čitaoc, na primjer, može s vremena na vrijeme ponuditi osobno mišljenje, ali to ne predstavlja savjet. Čitaoc neće dijagnosticirati bolesti ili stanja (uključujući pitanja koja se odnose na trudnoću i smrt). Sadržaj tarot čitanja i korištenja ove stranice su samo za zabavne svrhe.
3.2 Mi ne možemo podržavati, preporučiti, provjeriti, procijeniti ili jamčiti usluge naših čitaoca i ništa se neće smatrati kao upućivanje, podrška, preporuka ili jamstvo bilo kojeg Čitaoca. Ne možemo jamčiti valjanost, točnost, potpunost, sigurnost, zakonitost, kvalitetu ili primjenjivost sadržaja ili bilo što izrečeno ili napisano od strane naših Čitaoca ili bilo koji pruženi savjet. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu pretrpljenu zbog informacijama koje je dao Čitaoc.
4. Podaci o nama / opći podaci
4.1. Registrirani smo u HAKOM-u, te imamo Potvrdu o primitku prethodne obavijesti kao davatelj usluge s posebnom tarifom. Tvrtka Imnet d.o.o. registrirana je u Republici Hrvatskoj. Naša adresa je Bukovačka 20a, 10000 Zagreb, OIB: 55601968415
4.2. Ako imate bilo kakvih pitanja, pritužbe ili komentare na ovim stranicama ili o usluzi onda nas možete kontaktirati na: 098307730 ili poštom na gore navedenu adresu.
5. Usluga
5.1. Usluge koje pružamo su razgovori uživo ili preko govornih automata. Najavna poruka o cijeni poziva se ne naplaćuje. Ovisno da li zovete iz mobilne ili iz fiksne mreže sustav će Vas obavijestiti o cijeni poziva.
Naplata ide od trenutka javljanja djelatnika ili automatiziranog sustava. Za korištenje naše usluge morate imati 18 ili više godina.
6. Održavanje stranice
6.1. Kako bi korištenje ovih stranica bilo što ugodnije znači da moramo nadograđivati sustav, popravljati nedostatke i održavati stranicu. Pokušati ćemo učiniti da sva redovna održavanja budu u vrijeme kada očekujemo da je najmanji broj korisnika online.
7. Promjene ovih uvjeta
7.1. Stalno smo u potrazi za novim načinima za poboljšanje naših usluga i kako bi vi bili zadovoljniji. Stoga zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta u bilo kojem trenutku. Sve takve izmjene će stupiti na snagu nakon što su objavljene na našim web stranicama.

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.