✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

sreća na poslu

Sedam načina za postizanjem sreće na poslu

U današnjici provodimo jako puno vremena na poslu. Naš život je strukturiran oko posla, a mnoge stvari koje želimo ovise o njemu pošto nam je on primarni izvor novaca. Pošto većinu dana radimo, važno je zadržati harmoniju, sreću i dobre odnose s kolegama. Možda vam upravo ovih sljedećih sedam savjeta pomogne u tome.

posao usrećuje

Da li vas vaš posao usrećuje

Da li ste zabrinuti oko vašeg budućeg posla? Možda razmišljate o promaknuću na poslu ili mijenjanjem posla? Možda se neko vrijeme već osjećate kao da taj posao nije za vas i ne usrećuje vas.

Kako se nositi s financijskim gubitkom

Da li je novac uzrok svih vaših problema? Što god da se dogodi, jednostavno ne znate s novcem? Iznenadni financijski gubitak je jedan od rastućih problema današnjice. Ponekad je problem s novcem toliko velik da doživimo potpuni gubitak perspektive i postanemo ogorčeni, bez nade i pesimistični. Nemojte upasti u loše raspoloženje i odbijte ove osjećaje jer ništa nije ne rješivo! Gubitak novca možete preživjeti te ponovo biti sretni i osigurani.

financijski gubitak

Kako se nositi s energijom novca

Postoje mnogi mitovi, legende i strahovi povezani s novcem pa je on još uvijek tabu tema o kojoj svi pričamo s određenom dozom straha. Postoji jednostavniji način za gledanje na novac, a to je shvaćanje da je on vrsta energije. Svi trebamo energiju i ona je nešto što prolazi cijelo vrijeme kroz naše misle, djela i prostor. Mijenjamo svoje vrijeme za novac kada radimo, a novac mijenjamo za potrepštine koje konzumiramo. Sudjelujemo svakodnevno u procesu mijenjanja novca i energije za naše potrebe, odnosno raznih energija.

energija novca

Kako postići ravnotežu na radnom mjestu

Ponekad nam se dogodi da dosegnemo toliko visoku razinu stresa da tek tada shvatimo kako nam je potrebna ravnoteža između posla i života.
Mnogi od nas osjećaju kao da se bore u nekim aspektima života dok balansiraju između posla, obitelji i ljubavi. Boriti se između posla i obitelji može biti zaista vrlo težak životni zadatak kako oba aspekta mogu biti zahtjevna ili ne možemo uhvatiti vremena za jedan od njih.

ravnoteža na radnom mjestu

Kako prevladati dosadu u poslu i životu

Možete vjerovati kako je dosada problem koji samo pogađa djecu na praznicima za vrijeme kišnih dana ili odrasle koji su lijeni i imaju manjak motivacije ali ona  danas predstavlja veći problem nego što se čini. Dosada može predstavljati destruktivno stanje uma ako nije prepoznata kao psihološki problem. Ona može blokirati kreativnost i samopouzdanje te potaknuti razna čudna ponašanja.

dosada posao i život

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.