✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Horoskop - Jarac

Vodič horoskopskog znaka jarac

Jarac karakteristike i osobine

Polako i mirno, hladno i proračunato, jarac je marljiva i uspješna sila na koju treba računati! Jarac ima na umu odredište i neće se zaustaviti ni pred čim da bi postigao svoj cilj. Jarci kombiniraju svoje tradicionalne metode s snažnom odlučnošću da se svakodnevno penju na ljestvici uspjeha. Brižni, konzervativni Jarac izvrstan je vođa i predan radnik. Gore, gore, gore ide onaj jarac! Jarac je nevjerojatno pogođeno stvorenje koje će se s lakoćom i entuzijazmom popeti na nemoguće visine. Baš poput jarca, planinski jarac postavlja svoje odredište, te samovoljom i odlučnošću, neprestano ide dalje i dalje dok ne dosegne vrh.
horoskop simbol jarac

Karakteristike jarac

razuman, pametan, oprezan, promišljen, vjeran, strpljiv

Prednosti

upornost, odgovornost, discipliniranost, dobra radna etika

Mane

emocionalna hladnoća, svojeglavost, sebičnost i tvrdoglavost

Simbol

Jarac

Datumi

22.12 - 19.01

Element

Zemlja

Sretni dani

Subota

Boja

Siva i smeđa

Osjetljivi dijelovi tijela

Koljena, donji dio nogu

Vladajuća planeta

Saturn

Tarot karta

Vrag

Jarac vladajući planet: Saturn

Ozbiljno, Saturn! Planet Saturn ozbiljnom rukom vlada nad horoskopskim znakom Jarac. U rimskoj mitologiji Saturn je bio bog koji je vladao prostorom i vremenom, pa u Astrologiji ne čudi da predstavlja ograničenja i pouke. Ovaj planet otkriva tradicionalnu stranu jarca, poboljšavajući njegovu praktičnu prirodu kako bi osigurao da jarac poduzme proračunate korake prema uspjehu. Kao planet karme, Saturn kaže da ćete, ako uložite u posao, biti nagrađeni, a to je ono što jarac čini.

Jarac element: Zemlja

Element Zemlja drži horoskopski znak jarac predanim, discipliniranim i vrijednim. Jarac prihvaća pouzdan i zdrav osjećaj temelja elementa Zemlje. Ovaj znak često preuzima odgovornost da bude ljepilo koje održava njegovu obitelj, prijatelje i voljene ljude. Baš poput koze na strani izdajničke planine, jarci ulažu dodatni napor i pažljive strategije kako bi svoje snove pretvorili u stvarnost.

Jarac boja: Siva i smeđa

Poput grubog zimskog krajolika, siva i smeđa boje su jarca. Ove jake, ali neutralne boje predstavljaju čvrstinu, pouzdanost i tradicionalizam. Kombinacija krajnosti - bijele i crne – siva boja pojačava konzervativnu prirodu jarca i njegov besmislen pristup životu. Smeđa boja predstavlja stabilnost i može uvelike koristiti njegovoj nepokolebljivoj odlučnosti u nastojanju da postigne svoje ciljeve.

Jarac tarot karta: Vrag

Jarčev ciklus neprestanog rada i njegova potreba za uspjehom predstavljen je u njegovoj tarot karti, vrag. Ova tarot karta često prikazuje Pana, boga prirode, polu-čovjeka / polu-jarca, koji vlada nad mračnim i vatrenim paklom. Stalna potreba jarca da dođe do vrha - bez obzira na sve - često može učiniti da se ovaj znak osjeća kao žrtva okolnosti. Slično kao neumorna i vječna radna etika jarca, i vrag govori o osjećaju zarobljenosti ili zaglavljenosti i stvaranju vlastitog osobnog pakla.

Tarot majstori dostupni su svakog dana kako bi dali odgovore na sva vaša pitanja

Korak 1 - Udobno se smjestite

Udobno se smjestite na opuštajuće mjesto i odaberite vrijeme za poziv u kojem očekujete da će vas najmanje ometati.

Korak 2 - Nazovite nas

Nazovite naš kontakt tarot centar na broj
064 51 51 51 i pričekajte javljanje operatera. (tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min)

Korak 3 - Odaberite tarot majstora

Odaberite tarot majstora s kojim žalite razgovarati. Zovete nas prvi put? Nema problema naš operater će vam preporučiti tarot majstora ovisno o vašem pitanju.

Što može čitanje iz tarot karata učiniti za Vas?


- Nudi odraz na vašu sadašnjost, prošlost i potencijalnu budučnost

- Donosi jasnoću u Vaše misli koje će Vas osnažiti i opustiti

- Pomaže da se usredotočite na poboljšanje ljubavi, karijere ili odnosa u vezi

- Daje utjehu i udobnost u teškim emocionalnim vremenima

- Pruža uvid koji širi vaše odluke i pomaže Vam da donesete bolje životne odluke

- Pomaže kako bi stupili u kontakt sa svojom intuicijom i kako bi koristili neiskorištenu duhovnu snagu

Tko Smo

Pod nazivom Universum Line Tarot prisutni smo više od 30 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga.

Što Nudimo

Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz tarota i astrologije.

Naša Nagrada

U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi.

Naš Profil

Stalna edukacija tarot majstora, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.
Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.