✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ (3,49kn) - mob. 0,63€ (4,78kn) /min

Universum Line Tarot - Blog

20 načina za upoznavanje novih ljudi i sklapanje novih prijateljstava

Možda u početku nećete biti previše zadovoljni tom idejom, pogotovo ako ste introvertirani ili se borite sa socijalnom anksioznošću, ali nakon nekog vremena naviknete se na izloženost i druženje.

sklapanje novih prijateljstava

4 načina za povećanje pozitivne energije u vašem životu

Svi smo to nekada u životu osjetili, taj mučni osjećaj da nešto nije kako treba. To nešto je obično niska energija ili negativne vibracije.

pozitivna energija

Deset koraka za čvršće prijateljstvo

Veze mogu doći i ponekad brzo proći, ali dobar prijatelj je tu za cijeli život. Pravi prijatelj će vam pomoći u sreći i nevolji, odnosno proći će s vama sve životne uspone i padove.

čvršće prijateljstvo

Da li slijedite svoj san?

Svi želimo imati svrhu u životu i znati da smo na pravom putu na kojem izražavamo svoj potencijal i radimo ono što nam je suđeno. Možda već slijedite svoj san, možda znate što vam je san ali niste sigurni kako ga postići, a možda još uvijek isprobavate opcije.

slijediti san

Pronađite unutarnji mir

Život je ponekad težak i zahtjevan. Dnevne obaveze, kojih je sve više i više vam mogu stvoriti pomutnju u glavi i iscrpiti tijelo. Zbog užurbanog ritma života se ponekad čini da je san luksuz. Bez obzira na sve, moguće je pronaći unutarnji mir prakticirajući sljedeće korake:

  • pazite na svoje tijelo
  • nemojte raditi više stvari odjednom
  • pustite da vas priroda liječi
  • meditirajte
  • prestanite se uspoređivat s drugima
  • budite zahvalni

unutarnji mir

Naučite kako se zauzeti za sebe

Da li se često osjećate kao nečiji otirač? Osjećate kao da svi u vama vide nekoga na koga mogu frustrirano istresti svoje probleme, a vi se ne znate suprotstaviti? Kako možete promijeniti tu naviku?

zauzeti se za sebe

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.