✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Horoskop - Bik

Vodič horoskopskog znaka bik

Bik karakteristike i osobine

Bik zna usporiti i cijeniti bitne stvari u životu. Bik je strpljiv i odlučan, vodi život uravnotežen trudom i velikom nagradom. Također je poznat po tome da je tvrdoglav, te njegova tvrdoglavost dolazi do izražaja kada pokaže svoju odlučnost. Odbijajući odustati, bik će se progurati do kraja, bez obzira što nailazi na prepreke kojima mu se želi prepriječiti put. Oprezan i sa najmanje rizika, bik zna da polako ali sigurno pobjeđuje u utrci. Kao drugi znak proljeća, bik koristi energiju svoje fiksne kvalitete kako bi zadržao težinu koju donosi sezona. Fiksni znakovi su dosljedne sile.

Kao usporen i čvrst horoskopski znak, bik nam omogućuje uživanje u ovim pomlađujućim mjesecima. Naša su fizička osjetila u punom cvatu tijekom proljeća, a senzualni bik voli miris, izgled i osjećaj novog života koji raste svuda uokolo!
horoskop simbol bik

Karakteristike bika

uspješan, senzualan, razuman, samostalan, prizemljen, velikodušan, lijen

Prednosti

strpljiv, snaga, hrabrost, odlučnost, iskrenost

Mane

tvrdoglav, izuzetno posesivni, ljubomorni, eksplozivni

Simbol

Bik

Datumi

20.04 - 20.05

Element

Zemlja

Sretni dani

Petak

Boja

Zelena

Osjetljivi dijelovi tijela

Vrat

Vladajuća planeta

Venera

Tarot karta

Svećenik

Bikov vladajući planet: Venera

Senzualni planet Venera prihvaća svoju zemljanu stranu dok vlada nad horoskopskim znakom bik. Poznata kao Boginja ljubavi u rimskoj mitologiji, Venera utjelovljuje ljepotu, zavođenje, seksualnost i ženske moći uvjeravanja. U astrologiji je Venera poznata kao ljubavni planet i uživa u zabavi svih svojih osjetila. Bik je luksuzni i fizički znak senzualne prirode i ljubavi prema ljepoti. Planeta Venera nagovara praktičnog bika da prihvati njegove želje i prepusti se fizičkom zadovoljenju.

Bikov element: Zemlja

Bik je horoskopski znak utemeljen elementom Zemlje. Želja bika za kvalitetnim i ukusnim stvarima poput hrane i lijepog imetka raste iz tjelesne povezanosti elementa Zemlje s fizičkim osjetilima. Bik utjehu pronalazi u bogatim i skladnim stvarima. Element Zemlje kontinuirano potiče bikovu zahvalnost i prilagodbu tjelesnim užicima. Zemlja će također ojačati zapovijed ovog znaka za očuvanje fizičke sigurnosti i stabilnosti.

Bikova boja: Zelena

Zelena boja njeguje bikov duh i jača njegovu povezanost s prirodom i rastom. Baš poput bujnih pašnjaka na kojima bik boravi, zeleno predstavlja rast, a bik je znak apsolutnog napretka. Povratak zelenog u proljeće - bikovu sezonu - dodatno pojačava njegovu povezanost s ovim znakom.

Bik tarot karta: Svećenik

Bikova osnovna strana naglašena je u njegovoj tarot karti, Svećenik. Ova karta, koja je 5. karta velike arkane tarota, potiče širenje i podučavanje višeg znanja i praktičnih vještina. Svećenik je veza između neba i zemlje, pretvarajući sveto znanje u nešto korisno i realno. Bikov nevjerojatan osjećaj napretka i razumijevanja slijedi ove smjernice Svećenika, kako bi prihvatio ljepotu i prisutnost u stvarnom, svakodnevnom životu.

Tarot majstori dostupni su svakog dana kako bi dali odgovore na sva vaša pitanja

Korak 1 - Udobno se smjestite

Udobno se smjestite na opuštajuće mjesto i odaberite vrijeme za poziv u kojem očekujete da će vas najmanje ometati.

Korak 2 - Nazovite nas

Nazovite naš kontakt tarot centar na broj
064 51 51 51 i pričekajte javljanje operatera. (tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min)

Korak 3 - Odaberite tarot majstora

Odaberite tarot majstora s kojim žalite razgovarati. Zovete nas prvi put? Nema problema naš operater će vam preporučiti tarot majstora ovisno o vašem pitanju.

Što može čitanje iz tarot karata učiniti za Vas?


- Nudi odraz na vašu sadašnjost, prošlost i potencijalnu budučnost

- Donosi jasnoću u Vaše misli koje će Vas osnažiti i opustiti

- Pomaže da se usredotočite na poboljšanje ljubavi, karijere ili odnosa u vezi

- Daje utjehu i udobnost u teškim emocionalnim vremenima

- Pruža uvid koji širi vaše odluke i pomaže Vam da donesete bolje životne odluke

- Pomaže kako bi stupili u kontakt sa svojom intuicijom i kako bi koristili neiskorištenu duhovnu snagu

Tko Smo

Pod nazivom Universum Line Tarot prisutni smo više od 30 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga.

Što Nudimo

Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz tarota i astrologije.

Naša Nagrada

U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi.

Naš Profil

Stalna edukacija tarot majstora, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.
Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.