✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Sanjate li o vjenčanju?

Sanjate li o vjenčanju? Saznajte što znači vaš san o braku

Sezona vjenčanja je počela. Bilo da sanjate da prisustvujete vjenčanju ili u snu vidite svoj brak, evo kako možete protumačiti ono što vam vaša podsvijest pokušava reći i dati svom snu o vjenčanju značenje.

Deset lekcija koje možete naučiti od djece

Da li se sjećate vremena kada su vam dani bili dugi, ljeta se činila kao vječnost i bili ste uzbuđeni oko malih stvari te zaista uživali u onome što radite? Sve što ste radili ste duboko i osjećali. Sigurno se često zapitate zašto je vaše djetinjstvo moralo završiti? S našim savjetima se možete vratiti u te dane i ponovo se osjećati puni energije.

djeca učenje

Izbjegnite napetost u vrijeme blagdana

Božićno vrijeme je razdoblje mira, sreće, ljubavi i brige za druge. Unatoč ovome može biti i prijelomno razdoblje u kojem se javljaju ljubavni problemi i nesuglasice. Zato popustite i riješite nesuglasice kako bi Božić s najmilijima protekao u miru, a ne konfliktima.

napetost blagdani

Povežite se s prirodom

Da li ste se ikad šetali prirodom i osjećali da niste sami? Pratila vas je energija prirode koja je prisutna svugdje oko nas, u drvu, kraj jezera, u poljima i vrtovima. Da bi spoznali sami sebe, vrlo je važno uspostaviti kontakt s prirodom.

priroda povezivanje

Kako započeti rješavanje obiteljskih problema

Da li imate obiteljskih problema? Ako ste odgovorili potvrdno, prvi korak pri rješavanju ovog problema je bolja komunikacija.

obiteljski problemi

Riješite se osjećaja krivnje

Krivnja je jedan od dekonstruktivnih osjećaja koji vas psihički i tjelesno umara. Kakva god ona bila, da bi dosegli sreću u životu i bili zadovoljni, morate je se riješiti. U tome će vam pomoći razumijevanje korijena krivnje, uloga religijskih uvjerenja i mana empatija. Tek nakon razumijevanja možete pristupiti iscjeljenju.

osjećaj krivnje

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.