✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

zadržite ljubav živom i uzbudljivom

10 načina da zadržite ljubav živom i uzbudljivom

Vjerojatno ste već čuli da dugotrajne veze na kraju i neizbježno postanu plitke i dosadne. Mnogi ljudi vjeruju u ovaj mit i očekuju da će se to i njima dogoditi. Kada dožive trenutke u kojima osjećaj privlačnosti, želje ili seksualnog uzbuđenja nisu snažno stimulirajući, pretpostavljaju da se plamen ugasio i da je budućnost sumorna i ne inspirativna. Obuzeti tim očekivanjima, odnosi mnogih parova suočeni su sa silaznom putanjom koja često završi rastavom.

platonska veza

Možete li imati platonsku vezu i koja su pravila odnosa

Što je platonska veza? Kako možete imati koristi od platonske ljubavi? Saznaj koja su pravila kako održati platonska prijateljstva...

učinite se privlačnijima

Kako da se učinite privlačnijima i simpatičnijima

Svi želimo biti voljeni i željeni. Međutim, ponekad što više čeznemo za ljubavlju, to nam se čini dalje. Nemojte se zaglaviti u tom osjećaju.

riješiti konflikt

Kako riješiti konflikt na zdravi način

Konflikti i nesuglasice u vezi ne moraju nužno biti loš znak. Oni u stvari mogu biti odlika zdrave veze u kojoj vlada međusobna ljubav, poštivanje i potreba za slaganjem. Dakako, nužno je za čvrstu vezu da svaki konflikt riješite na zdravi način. Promotrite sljedeće točke i proradite na tome da vas konflikti zbližavaju, a ne razaraju.

da li me partner voli

Da li me partner voli

Zaljubljenost bi trebala pružiti osjećaj sreće i upotpunjenosti. Ako primarno ne osjećate to prema partneru nego sumnjate u njegovu ljubav, prvo morate krenuti od sebe i spoznaje vlastitih misli. Da bi našli sreću u ljubavi kojoj ćete vjerovati, prvo morate pronaći vlastitu sreću i vjerovati sebi. Da bi počeli raditi na sebi i pronašli sreću, pokušajte razmisliti o:

  • samopouzdanju
  • efektima sumnje u vezi
  • podizanju samopouzdanja
  • trenutcima koje provodite zajedno

Proslavite romantično Valentinovo

U zraku se danima osjeća uzbuđenje i romantika, a trgovine su pune čokoladama, cvijećem i srcima. Lijepo je ako sanjate o savršenom Valentinovu, ali ove godine napravite nešto novo što će te pamtiti.

valentinovo srce

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.