✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Horoskop - Škorpion

Vodič horoskopskog znaka škorpion

Škorpion karakteristike i osobine

Duboki i strastveni škorpion misterija je većine! Ovaj je znak izravno povezan s podzemljem, pa su kod kuće na najmračnijim mjestima. Ali nije stvar u tome da ovdje zauvijek prebivate. Škorpion se sastoji od transformacije, a krajnji cilj im je iznijeti sve skriveno na svijetlo. Škorpion uspijeva u svijetu strasti, dubine, pitanja i odgovora. Škorpiona ne zanima ono što sjedi točno na površini - žele kopati što dublje kako bi došli do pravog blaga koje leži ispod površine. Intenzivna i postojana, cjeloživotna misija ovog znaka je iznova i iznova se stvarati, stvarajući na kraju najsvjesniju, najvidljiviju i najsposobniju dušu koju možemo zamisliti.
horoskop simbol škorpion

Karakteristike škorpion

fokusiran, hrabar, intuitivan, ljubomoran, tajanstven, manipulativan

Prednosti

odanost, strastvenost, hrabrost

Mane

tajnovitost, osvetoljubivost, tvrdoglavost

Simbol

Škorpion

Datumi

23.10 - 21.11

Element

Voda

Sretni dani

Utorak

Boja

Crna

Osjetljivi dijelovi tijela

Reproduktivni sustav, debelo crijevo i mjehur

Vladajuća planeta

Pluton (Mars)

Tarot karta

Smrt

Škorpion vladajući planet: Pluton

Planeta Pluton iskorištava svoju moćnu i uvjerljivu stranu dok vlada nad horoskopskim znakom škorpion. U rimskoj mitologiji Pluton je gospodar podzemlja, koji opisuje dubinu, strast i intenzitet ovog planeta, a da ne spominjemo njegovu povezanost sa smrću. Ukupna Plutonova tema smrti i ponovnog rođenja igra značajnu ulogu u životu škorpiona, stvarajući ciklus preobrazbe i potičući osobnu metamorfozu.

Škorpion element: Voda

Element vode dosljedno i snažno teče kroz horoskopski znak škorpion. Strastveni i emotivni načini škorpiona izviru iz nekontrolirane navike elementa voda davanju prioriteta osjećajima u svom svakodnevnom životu. Poput bogate podzemne vode koja je pročišćena zemljinim mineralima, škorpioni su sposobni za preobrazbu duše pretražujući duboko u sebi.

Škorpion boja: Crna

Poput mračnih i tajanstvenih dubina u kojima škorpion uspijeva, i škorpionova moćna boja je crna. Crna apsorbira svjetlost, slično kao što škorpion zaranja ispod površine kako bi prosvijetlio vlastiti život. U zapadnoj kulturi crna boja povezana je sa smrću i ponovnim rađanjem, što govori o škorpijinovoj snazi popuštanja i pojačava njezinu sposobnost da se transformira.

Škorpion tarot karta: Smrt

Smrt, tarot karta škorpiona, naglašava povezanost znaka s transformativnim životnim ciklusom. Ova tarot karta koristi smrt u prenesenom smislu, predstavljajući završetke svih oblika - odnosa, projekata, faza, ideja i još mnogo toga. Škorpion koristi ovaj koncept nestalnosti kako bi neprestano rastao - često ubijajući pothvate, aktivnosti ili odnose u svom životu koji im više ne služe da bi napravili mjesta za nešto novo. Karta smrti nam govori da neke stvari moraju počivati u miru da bi nove mogućnosti mogle ući u naš život.

Tarot majstori dostupni su svakog dana kako bi dali odgovore na sva vaša pitanja

Korak 1 - Udobno se smjestite

Udobno se smjestite na opuštajuće mjesto i odaberite vrijeme za poziv u kojem očekujete da će vas najmanje ometati.

Korak 2 - Nazovite nas

Nazovite naš kontakt tarot centar na broj
064 51 51 51 i pričekajte javljanje operatera. (tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min)

Korak 3 - Odaberite tarot majstora

Odaberite tarot majstora s kojim žalite razgovarati. Zovete nas prvi put? Nema problema naš operater će vam preporučiti tarot majstora ovisno o vašem pitanju.

Što može čitanje iz tarot karata učiniti za Vas?


- Nudi odraz na vašu sadašnjost, prošlost i potencijalnu budučnost

- Donosi jasnoću u Vaše misli koje će Vas osnažiti i opustiti

- Pomaže da se usredotočite na poboljšanje ljubavi, karijere ili odnosa u vezi

- Daje utjehu i udobnost u teškim emocionalnim vremenima

- Pruža uvid koji širi vaše odluke i pomaže Vam da donesete bolje životne odluke

- Pomaže kako bi stupili u kontakt sa svojom intuicijom i kako bi koristili neiskorištenu duhovnu snagu

Tko Smo

Pod nazivom Universum Line Tarot prisutni smo više od 30 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga.

Što Nudimo

Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz tarota i astrologije.

Naša Nagrada

U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi.

Naš Profil

Stalna edukacija tarot majstora, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.
Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.