✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ (3,49kn) - mob. 0,63€ (4,78kn) /min

Universum Line Tarot - Blog

Da li slijedite svoj san?

Svi želimo imati svrhu u životu i znati da smo na pravom putu na kojem izražavamo svoj potencijal i radimo ono što nam je suđeno. Možda već slijedite svoj san, možda znate što vam je san ali niste sigurni kako ga postići, a možda još uvijek isprobavate opcije.

slijediti san

Budite sigurni da svi imamo svoj cilj i svoju zvijezdu vodilju koja sjaji iznad nas.


Sjajna zvijezda

Iako mnogi ljudi misle kako je trnovit put do uspjeha i da je život teška borba, vjerujemo kako ima dublje značenje. Svi smo ovdje da bi nešto naučili i prenijeli to znanje dalje. Čak i ako su naša saznanja skromna i jednostavna, mogu biti važna. Zato počnite vjerovati da imate posebnu misiju i vizualizirajte svoju sjajnu zvijezdu koja vas vodi i inspirira.


Da li slijedite svoj san?

Odgovorite sebi na sljedeća pitanja:

  • Da li osjećate da ono što radite ima neku vrijednost? (ovo može uključivati plaćeni posao, volontiranje, roditeljstvo ili bilo koju drugu ulogu)
  • Da li ono što radite izražava vaše osobne talente?
  • Da li se ujutro budite entuzijastični i puni energije?
  • Da li na kraju dana osjećate zadovoljstvo s onim što ste radili ili se trudili to raditi?
  • Da li vas ono što radite zanima i budi vam još veći interes za novim saznanjima?
  • Da li imate viziju o sljedećem koraku u procesu učenja i razvoja?
  • Da li često doživljavate sretne trenutke?


Ako ste odgovorili sa da na četiri ili više pitanja, onda definitivno živite ispunjenim životom i slijedite svoj san. Ako je malo potvrdnih odgovora, zbog nekih razloga ne živite ispunjenim životom i morate promijeniti rutinu koja vas ne usrećuje.


Odlučili ste slijediti snove

Zaključili ste da ste na dobrom putu i da se polako približavate cilju. Sve što trebate je ostati na istom putu da bi ostvarili svoj san. Ponekad taj put može biti poljuljan i zbog toga neki odustanu od svog sna. U tim trenutcima se sjetite one snage koja vas je pokretala i onoga što vas je usrećivalo. Neka vas te misli i osjećaji poguraju u teškim trenutcima kako bi nastavili putovanje prema cilju. Budite zahvalni što imate jasan cilj i znate koji je vaš san.


Znate koji je vaš san, ali ga ne znate slijediti?

Možda imate ideju o tome što želite biti i čime se želite baviti ali ne znate kako to ostvariti. Prvo se zapitate da li je to što ste zacrtali zaista za vas ili imate drukčiji put? Svi sanjamo o tome da smo bogati i imamo dosta stvari koje će nas usrećiti, ali to nije osobni razvoj i ispunjenost. Ako ste sigurni u neki cilj, onda imajte vjere da ćete ga ostvariti. Vjerujte u sebe i pričajte sretno o svom cilju, kao da je tu nadohvat ruke. Obećajte si da ćete posvetiti sat vremena svaki dan tom cilju. Ako to obuhvaća istraživanje, treniranje ili učenje, pobrinite se da to uklopite u svoj raspored. Ostvarenje snova bi trebalo biti prioritet jer ćete na taj način ostvariti i sreću, tako da nemojte zanemariti vaše želje. Napravite listu zadataka koje morate raditi na dnevnoj bazi da bi se približili snu. Svaki tjedan se provjeravajte i slijedite svoju intuiciju. Jednom kad se pokrenete, ništa vas neće zaustaviti da živite svoj san.


Nemate san koji bi slijedili?

Naravno da imate ali ste se uvjerili suprotno. Svi imamo san ali ga prvo moramo naći, a onda početi vjerovati u sebe. U čemu ste dobri? Kad nešto radite dobro i lagano, ponekad zaboravite da je to talent i vještina. Nema veze što ste izabrali, bitno je da vas usrećuje. Budite otvoreni i vjerujte da se sve odvija u vašu korist. Također nemojte misliti da ste prestari jer nikada nije kasno za ostvariti svoj san. Ako se nikako ne možete odlučiti i nikako ne nalazite svoj poziv, nemojte odustati. Nazovite Universum line i naš tim tarot majstora će vas sigurno pogurati. Sve je zapisano u zvijezdama i možda je to baš onaj poticaj koji vam treba da bi počeli živjeti svoj san.

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.