✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Sanjate li o vjenčanju?

Sanjate li o vjenčanju? Saznajte što znači vaš san o braku

Sezona vjenčanja je počela. Bilo da sanjate da prisustvujete vjenčanju ili u snu vidite svoj brak, evo kako možete protumačiti ono što vam vaša podsvijest pokušava reći i dati svom snu o vjenčanju značenje.

Sve male stvari koje vašem svadbenom snu daju značenje

Slično kao i brak u pravom životu, bračni san se sastoji od puno malih elemenata koji se svi zajedno udružuju kako bi stvorili nešto veće. Haljina više nije samo haljina, to je vjenčanica, dok hrpa cvijeća postaje vjenčani buket.

Svadbena torta

Ako slučajno vidite svadbenu tortu u snu, to znači da doživljavate harmoniju i kućno blaženstvo. Isto se može reći i ako tortu režete – pravi simbol zajedništva i radosti. Ako ipak odete korak dalje i zapravo pojedete tortu u snu, to znači da se razvijate vezu s vašom senzualnošću.

 
Vjenčanice

Povremeno oblačiti vjenčanicu u snu znači da analizirate romantičnu vezu. Ovo je često dovoljno bezazleno, ali oblačenje vjenčanice također može predstavljati osjećaj nedostojnosti i nelagode. To je osobito istinito ako u snu nosite vjenčanicu gdje zapravo niste mladenka.

 
Gosti vjenčanja

Najgori scenarij na svakom vjenčanju je da se gosti uopće ne pojave. Ako je to slučaj u vašem snu, velika je vjerojatnost da se osjećate usamljeno ili možda zapravo ne želite biti na vjenčanju. Nedostatak gostiju može biti ključan za davanje smisla vašem vjenčanom snu. Ako se gosti pojave samo kako bi se loše ponašali, možda ćete morati ponovno procijeniti svoj odnos s osobom koja je trenutno uz vas.

Vjenčano ili zaručničko prstenje

Vjenčanja su divna stvar za vidjeti u snu, jer predstavljaju dugotrajnu ljubav za one koji su već u braku u pravom životu. Za one koji još nisu u braku, vidjeti vjenčani prsten mogao bi predstavljati postizanje sljedeće razine intimnosti i ljubavi s nekom bliskom osobom. Međutim, ako tijekom sanjanja izgubite vjenčani prsten, velika je vjerojatnost da doživljavate neriješene tjeskobe oko vaše veze u stvarnom svijetu. Što se tiče zaručničkog prstenja, obično ih je mnogo lakše objasniti. Oni su jednostavno simbol ljubavi koji će se vjerojatno pojaviti u snovima svakoga tko razmišlja o dugoročnoj predanosti i onih u jakoj vezi.

 
Svadbeni smoking

Bilo da vidite samo smoking ili ga i sami nosite, oni često predstavljaju težnju da napravite nešto od sebe. Smoking je aspiracijski odjevni predmet u mnogim kulturama diljem svijeta, posebno svadbeni smoking.

 
Vjenčani veo

Prekrivanja lica bilo koje vrste u snovima mogu predstavljati bezbroj značenja. Vjenčani veo, posebice, može značiti poniznost, nevinost ili sramežljivost. To je ako i sami nosite veo, naravno. Ako netko drugi u vašem snu nosi veo, onda je možda dio vaše osobnosti koji pokušavate prikriti.

 
Djeveruše

Ako se u snu pojavljujete kao djeveruša, to može značiti da vam je ljubav na pomolu. Sjećate li se one stare izreke 'uvijek djeveruša, nikad nevjesta'? To bi se uskoro moglo promijeniti.


Veliki dan: jesu li vaši snovi dobri ili loši?

Sada kada su se spojili svi mali elementi koji ulaze u kreiranje vjenčanja, vrijeme je da analiziramo širu sliku. Odnosno u ovom slučaju veliki dan. Bilo da jednostavno prisustvujete vjenčanju u snu ili ste sami mladenka ili mladoženja, evo što bi vam mogli reći vaši snovi.

 
Prisustvovanje tuđem vjenčanju

Ako ste se u snu pojavili na tuđem vjenčanju, postoje razne stvari koje bi vam vaša podsvijest mogla reći. Svjedočenje vjenčanja često znači da prijelaz u vašem životu ili počinje ili je već u tijeku. To također može značiti neke tjeskobe i zabrinjavajuće osjećaje koje imate prema aspektima svog života. To je posebno jasno ako nešto krene po zlu na vjenčanju kao što je gubitak, netko je ozlijeđen ili vam je neugodno.

Da biste uistinu otkrili značenje svog sna o vjenčanju, morate uzeti u obzir kako se osjećate na vjenčanju. Jeste li sretni ili nervozni? Ushićeni ili nadraženi? Koji god osjećaj bio najistaknutiji pomoći će vam da shvatite zašto vam se prikazuje ovo vjenčanje.

 
Dolazak na vlastito vjenčanje

Vjerovali ili ne, sanjati o vlastitom vjenčanju još je složenije od dolaska na tuđe. Najjednostavnije objašnjenje je da želite živjeti sretan brak i život. Alternativno, to može predstavljati promjenu na vašem putu, novo poglavlje i osobni rast. To često ide uz osjećaj velike odgovornosti, stoga se nemojte iznenaditi ako sanjate o vjenčanjima nakon što ste dobili promaknuće ili dobili dijete.

Nažalost, svi snovi o braku ne predstavljaju ljubav i rast. Ako su vaše emocije u snu negativne, vaša podsvijest vam možda pokušava reći da se osjećate suzdržano i kontrolirano. San može značiti da ste pod prevelikim pritiskom ili da nešto čemu ste se radovali nije ispunilo vaša očekivanja.

Zatim postoji problem vašeg supružnika u snu o vjenčanju. Ako to nije ono što biste očekivali, velika je vjerojatnost da ste se nedavno upustili u neka loša ponašanja ili pokušavate donijeti odluku prebrzo. Ako ste već u braku u stvarnom životu, a sanjate da ste u braku s nekim drugim, možda je vrijeme da analizirate svoje osjećaje prema svom supružniku. Najbolji scenarij je da sanjate o ponovnom vjenčanju sa svojim supružnikom, jer to pokazuje istinsku predanost, kao i početak nove faze za vas dvoje.

Dakle, što znači vaš san o vjenčanju? Radujete li se ulasku u novu životnu fazu ili ćete morati pobliže pogledati svoje odnose? Ako još uvijek niste sigurni što znači sanjati vlastito vjenčanje, obratite se tarot majstorima koji će vam pomoći odgovoriti na sva vaša pitanja. Što god da vam snovi govore, budite sigurni da svim promjenama pristupate s pozitivnošću.

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.