✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Kako se nositi s energijom novca

Postoje mnogi mitovi, legende i strahovi povezani s novcem pa je on još uvijek tabu tema o kojoj svi pričamo s određenom dozom straha. Postoji jednostavniji način za gledanje na novac, a to je shvaćanje da je on vrsta energije. Svi trebamo energiju i ona je nešto što prolazi cijelo vrijeme kroz naše misle, djela i prostor. Mijenjamo svoje vrijeme za novac kada radimo, a novac mijenjamo za potrepštine koje konzumiramo. Sudjelujemo svakodnevno u procesu mijenjanja novca i energije za naše potrebe, odnosno raznih energija.

energija novca

Demistificiranje i pojednostavljivanje naše novčane energije može puno olakšati život. Nedostatak novca dovodi do pretjerane zabrinutosti koja može poremetiti energiju novca i stvoriti negativne misli zbog kojih ne vidimo jasniju sliku.

Moramo početi razmišljati o novcu bez straha i kao energiji poput baterije koju stalno punimo energijom da bi funkcionirala. Pozitivne misli privlače ostale pozitivne energije te oslobađa naše kreativno razmišljanje. Pojednostavljenim razmišljanjem i pričanjem o novcu možemo stvoriti nove kanale kojima privlačimo novac u naš život.


Sistem razmjene

Sistem razmjene je odličan način da donesemo produkte u naš život i riješimo se onih koji nam više ne trebaju. Isto tako je i s novcem i poslom, posebno ako smo u fazi traženja novog posla. Mi nudimo naše usluge, talente, sposobnosti nekome na korištenje i time dobivamo novac s koji dalje mijenjamo za ono što nam je potrebno. Mi u stvari možda nesvjesno sudjelujemo u procesu reciklaže tražeći nove poslove.

Svi u nekom trenutku potrošimo gotovo sve zalihe novca koje posjedujemo i počnemo paziti na svaku kunu. Ta naša pažnja se pretvori u pretjeranu brigu i postanemo robovi novca na koji počnemo gledati sa strahom. Da bi imali novac trebamo razviti zdrav odnos prema toj energiji. Naravno da nam je on uvelike potreban da bi opstali ali se ne smijemo opterećivati s njim.

Postoje mnoga rješenja za financijsku krizu poput traženja novog posla ili prodavanja stvari koje više ne koristimo. Bitno je da se u tom procesu ne deprimiramo i ne mislimo negativno, već da meditacijom i pozitivnim razmišljanjem privučemo energiju novca. Da bi ste saznali kada ćete je vi privući ili ukoliko trenutno imate problema s financijama i ne znate što bi, nazovite naš Universum line jer će vam naši stručnjaci vrlo rado raznim vrstama tarota otkriti što vas čeka!

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.