✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Kako se nositi s financijskim gubitkom

Da li je novac uzrok svih vaših problema? Što god da se dogodi, jednostavno ne znate s novcem? Iznenadni financijski gubitak je jedan od rastućih problema današnjice. Ponekad je problem s novcem toliko velik da doživimo potpuni gubitak perspektive i postanemo ogorčeni, bez nade i pesimistični. Nemojte upasti u loše raspoloženje i odbijte ove osjećaje jer ništa nije ne rješivo! Gubitak novca možete preživjeti te ponovo biti sretni i osigurani.

financijski gubitak

Vaše stanje uma

Gubitak novca znači različito za različite ljude. Za neke je to mala vrijednost, a za neke milijunski iznosi. O kojoj god je cifri riječ gubitak je isti. U dubini problema novac najviše pogađa našu svijest i način na koji razmišljamo i gledamo zato prvo pazite na psihičko stanje u kojem ste se našli.

 • Svi u životu doživljavamo uspone i padove, a u svijetu postoje tisuće ljudi koji su doživjeli financijski gubitak i uspješno se oporavili. Vi također možete biti jedni od tih ljudi.
 • Nemojte paničariti. Pokušajte ostati što smireniji i svjesniji. Na ovaj način ćete naći najlakše rješenje.
 • Nemojte se forsirati i raditi prekovremeno i poslove koji nisu za vas samo da bi pokrili dugove. Umjesto toga se počnite baviti onim u čemu ste zaista odlični.
 • Vaš novac je možda nestao ali ste isto naučili ponešto i stekli iskustvo.
 • Novac vas nije učinio vrjednijim čovjekom i njegov gubitak vas nije učinio lošima. Zapamtite da i dalje imate samopouzdanje, talente i potencijal!
 • Pričajte s prijateljima o svojim osjećajima i onome što se dogodilo. Nemate se čega sramiti jer će vas pravi prijatelji poduprijeti i pomoći vam. Možda ćete i prihvatiti neke njihove savjete i brže se izvući iz krize.


Vaš novac

Možda mislite da je katastrofa ali ne očajavajte!

 • Popišite dugove. Tako ćete imati bolji uvid u financije i probleme te ih bolje riješiti.
 • Odredite prioritete. Što vam je najbitnije? Da li je to obitelj, edukacija, auto ili pak nešto drugo? Napravite sve da spasite ono što vam je najbitnije.
 • Pronađite na koji sve način možete ovo prebrodit i riješiti. Postoje razna pomaganja i financiranja od strane države i banaka zato se nemojte sramiti raspitati uokolo i tražiti rješenja.
 • Razmislite da li možete nešto prodati, tipa neku nekretninu, vozilo i na koji način bi to riješilo vaše financijske gubitke. Možda imate i neki vrijedni nakit koji stoji i nema sentimentalnu vrijednost. Sada je vrijeme da ga upotrijebite.
 • Tu i tamo pokušajte odigrati neku lutriju. Možda se zvijezde poslože i budete sretne ruke.

Unatoč svim naporima da budete pozitivni, s financijskim gubitkom se ponekad teško nositi. Može vam pomoći pričanje o problemu iako je često teško sagledati situaciju na drugi, pozitivniji način. U tome vam može pomoći i Universum line tarot jer su naši djelatnici tu za vas, da vas savjetuju, predviđaju i navedu vas na pravi put!

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.