✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Što znače vaši snovi

Kada se probudimo iz sna, osobito ako je bio životopisan, ne možemo dokučiti o čemu se radi i pitamo se što to sve znači. Snovi su misli puna poruka iz naše podsvijesti.  Snovi koji se dogode u rano jutro prije buđenja su za nas najvažniji da ih zapamtimo.

snovi značenje

Postoje mnoge vrste snova koje sanjamo svaki dan, snovi o djetinjstvu, inspirativni snovi, razumni snovi, noćne more, snovi iz prošlog života, snovi koji rješavaju problem, ponavljajući snovi…  Svi ovi snovi drže ključne podatke za ono što se događa oko nas i često sadrže odgovor kako se nositi s određenom situacijom.


Kako protumačiti snove?

Postoje vrlo iskusni ljudi u Universum line koji vam mogu pomoći u tumačenju snova. Pomoći će vam odgonetnuti što vaša podsvijest i duh pokušavaju reći kada spavate.
Kako bi što bolje pomogli u rješavanju snova:
- zapamtite, informacije unutar snova su predstavljene simbolima
- slike su vaše vlastite misli, osjećaji i ideje pretvorene u niz slika
- simboli su odabrani iz nečega što vam je privuklo pažnju kada ste bili budni, okidač, sukob ili zabrinutost  koje se javlja u sadašnjosti ili prošlosti
- izravna povezanost je način na koji se otkrivaju snovi, jednostavno razmotrite prvu stvar koja vam se mota po glavi
- zapamtite da su snovi osobno za vas, recimo pas za jednu osobu može podsjećati na ljubimca iz djetinjstva, drugu osobu na proljeće, ali ako imate strah od njih onda predstavlja tjeskobu
- najvjerojatnije je da ćete se najbolje sjećati sna koji se dogodio taman prije buđenja, zato držite bilježnicu u blizini kako bi mogli pribilježiti svoje osjećaje ili slike neposredno prije nego što izblijede
- možete i pisati dnevnik snova, kako bi se mogli prisjetiti svojih osjećaja ili prvih misli


Kakve tragove sadrže snovi?

Snovi posjeduju ključ do važnih uvida u vašem životu kada ste budni, mogu vam pomoći da odlučite što treba poduzeti i koji put slijediti. Snovi mogu biti o ispunjavanju želja i dopuštaju sanjaru da ima vještine i ovlasti koje su odbijene tijekom budnog života. Mi smo vlastiti arhitekti naših snova. Svi snovi u konačnici dovode do ispunjenja zbog čega je tumačenje jako važno. Pomoći ćemo vam u tumačenju snova, nazovite Universum line, nećete biti razočarani.

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.