✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Znakovi da mu se sviđate

Koji su znakovi da se sviđate muškarcima? Naučite pročitati njegov govor tijela i potražite suptilne znakove.
Razlika u načinu komunikacije između muškaraca i žena je obično jako velika ali svejedno se uspijevamo slagati. Međusobno se u životu povezujemo, stvaramo zajednički dom, odrastamo skupa i reproduciramo, ponekad uz svađe i neslaganja iako uvijek nađemo zajednički jezik. Stvoreni smo da volimo jedni druge i uz sve svoje različitosti želimo biti voljeni.
znakovi da mu se sviđate

Razlika između muškarca i žene

Za ženu je gotovo nemoguće pročitati što muškarac misli ali isto vrijedi i za muškarce. Žene su više povezane sa svojim emocijama i često mogu protumačiti krivo određena ponašanja dok muškarci razmišljaju racionalno te često zadržavaju emocije za sebe. Žene često očekuju od muškaraca da jednostavno znaju kako se osjećaju, a oni najčešće to ne mogu „pogoditi“. Bilo bi bolje kada bi otvoreno rekle kako se osjećaju, umjesto da sebi rade frustraciju i tjeraju ih da pogađaju. Postizanje ravnoteže može biti zeznuto ali ključ je u svemu dobra komunikacija koja omogućava poštivanje i razumijevanje. Ali što ako vas privlači muškarac za kojeg niste sigurni da li mu se sviđate?


Pogledajte njegov govor tijela

Često se priča kako žene imaju šesto čulo i kako znaju da li se nekome sviđaju ili ne. One su dobre i u čitanju govora tijela i pronalaženju znakova sviđanja. Međutim muškarce se može vrlo lako pročitati i često ćemo primijetiti da njegov govor tijela ne prati ono o čemu govori. Oni su često nervozni i pričaju krive stvari zbog čega žene mogu nekada krivo protumačiti da im se ne sviđaju te ih takav stav može odbiti. One su svjesnije svojeg govora tijela i znaju kako ga kontrolirati za razliku od muškaraca koji podsvjesno izražavaju kako se osjećaju.
Bilo da je riječ o polu-osmjehu jer je nervozan i sramežljiv kad je u vašoj blizini ili o toplom razvučenom osmjehu, to je očiti znak da mu se sviđate!Da li mu se sviđam

Neki su muškarci očiti u davanju znakova da mu se sviđate jer imaju šarmersku osobnost. Ako muškarac ne daje očite znakove, onda obratite pozornost na sljedeće:
Pogled - ako mu je teško održavat očni kontakt i izgleda pomalo sramežljiv te odmakne glavu kada ga pogledate, sigurno mu se sviđate. Muškarac koji vas prožima pogledom i uporno održava kontakt očima je prije zainteresiran za vas na isključivo seksualan način.
Držanje - muškarac će stajati uspravno i pokazivati muškost ako ga privlačite. Ovo je jedan od očitih znakova da mu se sviđate i da vas pokušava impresionirati.
Osmjeh - bilo kakav osmjeh je jasan znak da ste mu privlačni. Kako se osjećate kad vam se osmjehne? Ako osjećate da je zainteresiran i koncentriran znači da mu se sviđate.
Ponašanje - muškarci prirodno i podsvjesno uveličavaju svoje ponašanje kada su blizu nekoga tko im se sviđa. Ako počne pričati glasnije, koristiti ekspresivnije geste i želi biti u centru pozornosti znači da vas pokušava impresionirati.
Razgovor - o čemu priča s vama? Ako je tema razgovora njegov uspjeh na poslu ili ljubav prema obitelji, želi vas impresionirati jer mu se svakako sviđate i želi s vama dugu vezu.

 

Kako znati sa sigurnošću da mu se sviđate

Da li mu se sviđam? Ponekad je izrazito očito, a ponekad jako teško otkriti znakove da mu se sviđate. Truditi se otkriti da li se sviđate muškarcu ponekad može biti jako zamarajuće, posebno ako ste ga to otvoreno pitali. Neki su muškarci jako sramežljivi, posebno ako osjete da ste predobri za njih. Međutim, osim govora tijela i očnog kontakta, mogu postojati suptilni znakovi koje možete potražiti. Ponekad mogu biti više zainteresirani za neosobni kontakt u početku. Možda će započeti prvo prijateljski razgovor preko poruka, pitajući što imate u planu nadajući se da ćete ga pozvati na spoj. Može se i pretvarati da neobavezno priča s vama dok ne smogne hrabrost da vas pozove na spoj. Pokušajte čitati između redaka da bi otkrili što želi.

Naravno, svaki je muškarac drugačiji s obzirom na datum rođenja, horoskopski znak, izgled i sat rođenja, tako da ako želite detaljnije saznati da li se nekom muškarcu sviđate i što vas čeka u budućnosti s njim, vaš Universum line će vam pomoći u tome odabranim tarotom, savjetima i prijedlozima.

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.