✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Susret sa srodnom dušom

Svi se nadamo da ćemo susresti srodnu dušu i tako pronaći nekoga tko nas u potpunosti razumije, uvijek je na našoj strani i zna što mislimo prije nego to i izgovorimo. Srodna duša dijeli naše interese, ima razumijevanje za greške koje napravimo i završava naše rečenice. Jednom kada pronađemo srodnu dušu više nećemo biti sami ili izdani i biti ćemo zajedno do kraja života.

susret srodna duša

Srodna duša

Ta očekivanja su prirodna. Mnogi od nas se osjećaju izolirano i odvojeno od našeg duhovnog doma. Imamo osjećaj da postoji netko poseban tko će učiniti da sve bude bolje i na neki način smo u pravu.

U našim srcima čeznemo da se ujedinimo s izvorom i instinktivno prepoznajemo svoje suputnike. Evo nekoliko savjeta o susretu sa srodnom dušom:

  • Prvo i najvažnije, budite ono što jeste! Pokušavajući biti ono što mislite da bi trebali biti će iskriviti vibru koju odašiljete i moglo bi otežati kako bi kao srodne doše prepoznali jedni druge.
  • Pratite svoje strasti, čak i ako se staza čini osamljena.
  • Nemojte sve prepustiti „sudbini“ samo zato što je vaša srodna duša negdje ne znači da će pokucati na vaša vrata. Stavite sebe na raspolaganje, posjetite muzej, odite u šetnju parkom, kino, kazalište…
  • Zaboravite na to kako ste zamislili da vaša srodna duša mora izgledati ili se ponašati. Veza mora biti dublja od svjesnog uma.
  • Često je to ljubav na prvi pogled, ali ne uvijek i nije pravilo. Može biti da je prisutan samo osjećaj prisnosti ili udobnosti.  Ponekad je potrebno „zagrepsti“ ispod površine dok ne shvatite kako se na vas odražava vaša srodna duša.
  • Srodna duša nije uvijek romantičan partner, duboko prijateljstvo može imati također veze sa srodnom dušom.
  • Nije uvijek sve idealno iako se radi o vašoj srodnoj duši. Možda ste spojeni jedno s drugim kako bi naučili nešto važno. Budite spremni kako bi poradili na vašem odnosu.
  • Imajte vjeru! Može se činiti da je teško i da nema nikoga na vidiku i da ste predodređeni da budete usamljeni, ali to se može promijeniti u treptaju oka i na kraju će vam biti drago što ste se potrudili

Srodna duša može donijeti veliku radost u naš život, ali zato što je veza duboka isto tako je moguća i bol. Ako trebate savjet u pronalaženju srodne duše ili smjernice naši stručnjaci iz Universum line vam mogu dati riječi mudrosti koje su vam potrebne.

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.