✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ (3,49kn) - mob. 0,63€ (4,78kn) /min

Universum Line Tarot - Blog

Da li me partner voli

Zaljubljenost bi trebala pružiti osjećaj sreće i upotpunjenosti. Ako primarno ne osjećate to prema partneru nego sumnjate u njegovu ljubav, prvo morate krenuti od sebe i spoznaje vlastitih misli. Da bi našli sreću u ljubavi kojoj ćete vjerovati, prvo morate pronaći vlastitu sreću i vjerovati sebi. Da bi počeli raditi na sebi i pronašli sreću, pokušajte razmisliti o:

  • samopouzdanju
  • efektima sumnje u vezi
  • podizanju samopouzdanja
  • trenutcima koje provodite zajedno

da li me partner voli

Uloga samopouzdanja

Možda smatrate da ako pronađete nekoga tko vas voli, da ćete se i vi više voljeti te imati više samopouzdanja. Idete uzrečicom “Pronađi nekoga tko će te obožavati i tako ćeš se osjećati”.
Međutim, u realnosti to baš tako i ne funkcionira. Morate naučiti voljeti sebe prije nego što povjerujete da se i drugi brinu o vama i vole vas. Ako ne volite sebe, koliko god se trudili nećete se nikada osjećati voljeno. Stalno ćete tražiti izlike u vezi preko kojih ćete sami sebe uvjeravati da vas se ne voli i da ne zaslužujete ljubav. Takvo destruktivno razmišljanje ne samo da vama osobno šteti već može ozbiljno narušiti povjerenje i udaljiti vas od partnera.


Kako se sumnja manifestira u vašoj vezi

Ako ne vjerujete da ste voljeni, stalno ćete tražiti potvrde od partnera. Osoba koja vas voli će vam prirodno pokazivati ljubav, a ovisno o karakteru i osobnosti vašeg partnera, iskazivanje ljubavi će varirati. Ako nastavite s ovakvim razmišljanjem i ponašanjem, partner može promisliti da vi njega ne volite nego samo trebate nekoga tko će vas voljeti da bi se bolje osjećali. I to bilo koga, jer vam je osjećaj i potvrda ljubavi važnija od partnera.

Naravno, ponekad su sumnje opravdane i može se dogoditi da se partner emotivno odvojio od vas i da su se osjećaji promijenili. O čemu je točno riječ ćete najbolje riješiti dugim i iskrenim razgovorom. Svakako i dalje nastavite s radom na sebi jer je povjerenje jedan od najvažnijih elemenata veze.


Povećajte samopouzdanje

Prije nego što se uvjerite da ste voljeni, gledajte kako možete poboljšati samopouzdanje izvan okvira vaše veze. Shvatit ćete da nije u potpunosti fer oslanjati se na partnera i stalno tražiti od njega da vas uvjerava da ste izvanredni, prekrasni i da vas obožava. Popričajte malo s obitelji, prijateljima i pokušajte uhvatiti njihovu stranu priče. Mnogi ljudi imaju nisko samopouzdanje i sigurno se netko u vašoj blizini slično osjeća s kojim se možete poistovjetiti i međusobno si pomoći. Bliski prijatelji će vam istaknuti vaše kvalitete zbog kojih vas vole, ali i ukazati na mane na kojima morate poraditi.

Nemojte postati opsjednuti vezom i time da svaki trenutak morate provesti s partnerom. Umjesto toga, posvetite se nekim aktivnostima u kojima ste dobri. Onaj predivan osjećaj koji ćete dobiti jer ste uspješni u nečemu će vam sigurno podignuti raspoloženje i samopouzdanje.

Zapišite sve uspjehe koje ste postigli u životu i pročitajte ih svaki put kada se osjetite manje vrijednim. Oni će vam dokazati da ne samo da ste vrijedni nego da se trebate ponositi sa sobom. Također zapišite stvari o sebi koje su vam se nekoć sviđale. Ma koliko god vam se one danas činile glupe, zapišite ih i prisjećajte ih se. Shvatit ćete da smo svi posebni i da su male stvari ono zbog čega nas bližnji vole.


Dijelite i radite razne aktivnosti zajedno

Umjesto da se koncentrirate i trošite energiju na ono što smatrate da je loše, preusmjerite je na nešto pozitivno. Ako radite razne aktivnosti zajedno, imat ćete manje vremena za brigu o tome koliko vas partner voli.
Zajednički interesi vas također mogu i još više zbližiti. Kada imate zajedničku strast o kojoj možete razgovarati ili zajedničke planove za budućnost, manje ćete razmišljati o nesigurnostima. Uživajte što više u zajedničkim trenutcima i budite u sadašnjem trenutku. Tako ćete se najviše povezati sa svojim partnerom i izgraditi povjerenje i sreću.

Ako i dalje sumnjate ili imate opravdani razlog zbog kojeg mislite da se partner udaljio od vas te da vas ne voli kao prije, a ne znate na koji način se postaviti, Universum line zajedno s timom uhodanih stručnjaka u području tarota će vam rado pomoći s raznim savjetima i metodama kojima možete provjeriti vaše sumnje i biti što sretniji.Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.