✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Astrologija karijere

Astrologija karijere: Koji su poslovi kompatibilni s vašim horoskopskim znakom

Kako bismo vam pomogli da izađete iz kolotečine svoje karijere, pronašli smo najbolje poslove za vaš horoskopski znak.

Ovan

Ovan je vrlo energičan i natjecateljski raspoložen. Oni su rođeni vođe i samomotivirani. Oni su dobri poduzetnici, burzovni posrednici i blistaju u industriji zabave. Također se dobro snalaze u vojnim poslovima. Dosađuju im radni stolovi. Njihova dinamičnost je korisna u terenskom radu i poslovima orijentiranim na akciju. Moraju izbjegavati rutinske ili monotone poslove. Ovnovi su vrlo otporni i često su radoholičari. Poslovi u trgovini i prodaji i marketingu su kompatibilni.

Bik

Za metodičnog i praktičnog bika prikladni su državni sektori. Kao i pravo, inženjerstvo, računovodstvo, podučavanje i administracija. Oni su dobri u izradi planova i njihovom provođenju pa će se dobro snaći u poslovnom svijetu. Ne bi se trebali odlučiti za karijere koje zahtijevaju brzo donošenje odluka ili uključuju financijske rizike. Marljivi i pouzdani, dobri su i u poslovima stolara i električara. Ističu se u poslovima koje drugi smatraju zamornima.

Blizanci

Radoznali i inteligentni, blizanci su pametni i hitri. Međutim, oni imaju kolebljiv um. Blizancima je teško dugo se fokusirati na jednu stvar. Vole promjene. Poslovi u oglašavanju, novinarstvu, marketingu i medijima skrojeni su za njih. Mogli bi biti i turistički vodiči. Monotoni poslovi dosađivat će im do smrti. Blizanci imaju talent za komunikaciju i obavljanje više zadataka. Inovativni su i traže načine za učinkovitije obavljanje posla. Blizanci su dobri prodavači, diplomati i političari. Njihove komunikacijske vještine čine ih dobrim govornicima i piscima.

Rak

Rakovi imaju brižnu i njegujuću prirodu. Oni blistaju u socijalnom radu, ljudskim resursima, njegovanju, podučavanju, savjetovanju. Oni su dobri terapeuti. Rakovi su dobrodušni. Žele doprinijeti društvu. Više vole imati stalna primanja. Prikladni su poslovi u ugostiteljstvu, uređenju interijera i financijama. Neskloni preuzimanju rizika, trebali bi izbjegavati brokerske poslove, prodajne poslove, osiguranje i industriju zabave. Osjetljivi rakovi dobro napreduju kada su cijenjeni.

Lav

Lavovi željni moći rođeni su da vode. Ambiciozni i dominantni, oni su također kreativni, karizmatični i velikodušni. Odgovaraju im politika, poduzetništvo, nekretnine, putovanja i odnosi s javnošću. Oni također gravitiraju prema industriji zabave. Ali njihova nepopustljiva i tvrdoglava priroda čini ih problematičnim podređenima. Pozadinski poslovi za njih nisu prikladni. Trebaju uvažavanje i priznanje. Vole stvari raditi besprijekorno. Oni se dobro nose s krizom i stoga se dobro snalaze na najvišim poslovima.

Djevica

Djevice su perfekcionisti. Analitični su, praktični, dobro organizirani i marljivi. Svaka karijera koja zahtijeva promatranje, analizu itd. bit će idealna za djevicu. Podučavanje, istraživački rad, pisanje, detektivski rad, tajnički poslovi, uređivanje, javne usluge, računovodstvo, revizija, geodezija, grafički dizajn itd. neka su od područja u kojima se mogu istaknuti. Njihova njegovana priroda i ljubav prema službi čine ih izvrsnima u polju medicine.

Vaga

Vage su diplomatske, šarmantne i spremne na suradnju. Prilično su neodlučni. Ali zahvaljujući upravo toj kvaliteti, izvrsni su suci i savjetnici. Oni također blistaju kao veleposlanici, odvjetnici, prodavači, rukovoditelji službe za korisnike, pregovarači i putnički agenti. Ne vole previše odgovornosti, ali su dobri slušatelji. Oni su ljubitelji ljepote. Umjetnost, arhitektura, ljudski resursi, itd. su također vjerojatna polja za njih.

Škorpion

Inteligentni, jake volje, marljivi i snalažljivi, dobri su kirurzi, edukatori, znanstvenici i fizičari. Škorpioni su vrlo strastveni. Sve što je čisto materijalističko im neće poslužiti. Pravo, dizajn, humanitarna područja su neki od dobrih izbora za škorpione. Imaju neobično razumijevanje ljudskog uma. Njihova intuicija čini ih izvrsnim kao detektivi, policajci, špijuni i istraživači. Škorpioni vole složenost i izazove. Stalni poslovi ih ne zanimaju. Ali mogu se nositi i s rutinskim poslovima. Moć ih fascinira i napredovat će u politici.

Strijelac

Živahni i optimistični strijelci blistaju u politici, prodaji, odnosima s javnošću i uređivanju. Njihova duhovnost i neposredna priroda privlače ih pokretima za slobodu i revolucijama. Poduzetnici, sportaši, piloti, policajci – svi ti poslovi im odgovaraju. Također će se dobro snaći u marketingu, industriji zabave i hotelijerstvu. Strijelcima je potrebna neovisnost na poslu. Imaju dobre intelektualne sposobnosti. Strijelci se dobro snalaze u većini karijera jer su prilično svestrani.

Jarac

Orijentirani su na cilj i odgovorni. Vrijedni su i izvrsni u poslovima kao što su bankarstvo, administracija, financije, IT, menadžment itd. Ambiciozni i autoritativni, dobro provode projekte. Trebali bi izbjegavati karijere koje nemaju mogućnosti za rast ili uključuju financijske rizike. Pouzdani i visoko organizirani, dobro se snalaze na položajima moći. Kako vole računala, IT karijere su također prikladne.

Vodenjak

Izvorni mislioci, vodenjaci su inteligentni i napredni. Izumitelji, znanstvenici, dizajneri i glazbenici uglavnom su vodenjaci. Dobri su u logici i analizi. Oni su dobri inženjeri i programeri aplikacija. Ne vole konvencionalne poslove poput računovodstva i naplate. Briljirati će u zrakoplovstvu i astronomiji. Idealna su zanimanja koja im predstavljaju izazov i poticaj. U obzir dolaze fotografija, animacija, poezija, elektronika, organski uzgoj, istraživanje tržišta, računalna tehnologija itd.

Ribe

Ribe su osjetljive, emotivne i kreativne. Oni su također sanjive, umjetničke i duhovne prirode. Mnogi umjetnici obično su ribe. Njihova suosjećajna priroda također ih čini dobrim savjetnicima, astrolozima, medicinskim sestrama, misticima i fizioterapeutima. Skloni su razmišljanju izvan okvira. Ne bi trebali birati karijere poput vojske i obrane jer im temperamentom ne odgovaraju. Velikodušne i ljubazne, ribe se ističu u društvenom radu i filantropiji. Također su dobri učitelji. Materijalističke karijere poput bankarstva nisu njihova šalica čaja.


Istražite kako biste odredili što vam najbolje odgovara

U svakoj potrazi za karijerom, ispunjenje je važno, zbog čega je ključno pronaći posao koji odgovara vama i vašoj osobnosti. Tarot majstori mogu vam pomoći da pristupite svom tipu osobnosti i radnim vrijednostima koje su vam važne. Kad započnete s traženjem posla nazovite naše djelatnike kako bi vas usmjerili da pronađete pravog poslodavca i posao iz snova za dugoročnu sreću i uspjeh u karijeri. Sretno!

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.