✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ - mob. 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Kako se nositi sa završetkom prijateljstva s najboljim prijateljem

Naši posebni prijatelji su darovi u životu i osjećamo se sretni kada ih imamo. Neka prijateljstva traju od djetinjstva, naših školskih dana ili od trenutka kada smo počeli raditi.

završetak prijateljstva

Prijateljstvo

Znaju biti i relativno nova, ali u bilo kojem trenutku da smo stekli prijatelji obogaćuje naš život. Zajednička iskustva i povjerenja izgrađuju vezu i osjećamo da ništa ne može slomiti prijateljsku vezu. No, u životu se sve mijenja, pa tako i prijateljstva se znaju mijenjati, a dogodi se i da prijateljstvo pukne.

Sve što se događa u životu iskri, pobuđuje ili stvara emocionalni odgovor. Kako su nam posebni prijatelji vrlo bliski, kada ta veza pukne dogodi se poplava jakih emocija. Prijateljstva pucaju iz mnogih razloga, život ide dalje, a mi se mijenjamo, prilagođavamo i napredujemo u našim životima.

Raspad prijateljstva će vas ostaviti s neizrečenim stvarima, mogućeg osjećaja nepravde i ljutog nesporazuma.  Preispitujemo sami sebe i uvijek se osjećamo bolje kada možemo razumjeti zašto se nešto događa. Kada se posebno prijateljstvo raspadne sve činjenice iza raspada mogu ostati nerazjašnjene i da nisu očite. Ako možete racionalizirati ono što se dogodilo u vašem umu i naći razloge zašto se to dogodilo, onda to pomaže da riješite emocije koje vas čine bijesnima.
Pouzdanog prijatelja, partnera ili člana obitelji možete saslušati i poraditi na tome što se zapravo dogodilo i naučiti kako se nositi s promjenama. Čitanjem iz tarot karata Universum line će vam ponuditi uvid i smjernice, kako se nositi sa svojim emocijama i kako jasno razmišljati.

U svim vezama koje imamo, posebno s dobrim prijateljima, tu su i darovi. Biti će lijepih uspomena, čarobnih trenutka i posebnih događaja kada ste se zajedno smijali. Kada dokučite što se zapravo dogodilo, pomaže vašem srcu da zacijeli. Ostavljajući bol, ljutnju i nepravdu može olakšati put prema naprijed ali i donijeti promjene u životu.

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.