Svakim danom smo tu za Vas: 064 51 51 51 - tel. 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min, +18

Ljubav? Želje?

Tarot karte mogu otkriti naše najdublje tajne i želje, a također može nam pomoći da razvijemo veću samosvijest. Naši životi mogu pratiti različite smjerove - Tarot čitanje može pomoći voditi vas na putu do uspjeha.

Tarot

Je li vrijeme za promjenu? Dopustite da Vas usmjerimo u pravom smjeru. Pronađite odgovore koji mijenjaju način života kod naših tarot majstora.  

kategorija Obitelj
Srijeda, 21.03.2018.

Da li se sjećate vremena kada su vam dani bili dugi, ljeta se činila kao vječnost i bili ste uzbuđeni oko malih stvari te zaista uživali u onome što radite? Sve što ste radili ste duboko i osjećali. Sigurno se često zapitate zašto je vaše djetinjstvo moralo završiti? S našim savjetima se možete vratiti u te dane i ponovo se osjećati puni energije.

Opširnije...
kategorija Obitelj
Utorak, 19.12.2017.

Božićno vrijeme je razdoblje mira, sreće, ljubavi i brige za druge. Unatoč ovome može biti i prijelomno razdoblje u kojem se javljaju ljubavni problemi i nesuglasice. Zato popustite i riješite nesuglasice kako bi Božić s najmilijima protekao u miru, a ne konfliktima.

Opširnije...
kategorija Obitelj
Ponedjeljak, 23.10.2017.

Da li ste se ikad šetali prirodom i osjećali da niste sami? Pratila vas je energija prirode koja je prisutna svugdje oko nas, u drvu, kraj jezera, u poljima i vrtovima. Da bi spoznali sami sebe, vrlo je važno uspostaviti kontakt s prirodom.

Opširnije...
kategorija Obitelj
Srijeda, 26.07.2017.

Da li imate obiteljskih problema? Ako ste odgovorili potvrdno, prvi korak pri rješavanju ovog problema je bolja komunikacija.

Opširnije...
kategorija Obitelj
Petak, 30.06.2017.

Krivnja je jedan od dekonstruktivnih osjećaja koji vas psihički i tjelesno umara. Kakva god ona bila, da bi dosegli sreću u životu i bili zadovoljni, morate je se riješiti. U tome će vam pomoći razumijevanje korijena krivnje, uloga religijskih uvjerenja i mana empatija. Tek nakon razumijevanja možete pristupiti iscjeljenju.

Opširnije...
kategorija Obitelj
Četvrtak, 19.05.2016.

Što je i kako izgleda zajedničko skrbništvo te kako preboljeti razvod braka i dogovoriti što je najbolje za djecu tako da se osjećaju sigurno i voljeno? Kada ste u braku s djecom očekujete da ćete zauvijek živjeti kao sretna obitelj i podizati svoju djecu u sigurnom i zaštićenom domu. Sanjate o zajedništvu i dugotrajnom braku s partnerom pružajući djeci ljubav, podršku i sigurnost kako odrastaju. Ali što kada se vaš brak raspadne te postanete roditelj koji dijeli skrbništvo nad djecom s bivšim partnerom?

Opširnije...
kategorija Obitelj
Četvrtak, 29.10.2015.

Prolaziti kroz adolescenciju nije zabavno, svi ti hormoni lete okolo, tijelo se mijenja, glas se mijenja, kosa postaje masna, pritisak vršnjaka. Kao odrasla osoba često zaboravimo kako je zastrašujuće biti tinejdžer.

Opširnije...

Tko Smo

Što Nudimo

Naša Nagrada

Naš Profil

Pod nazivom UNIVERSUM LINE prisutni smo više od 20 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga. Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz astrologije i tarota. U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi. Stalna edukaciju osoblja, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Detaljnije o kolačićima te načinu kako ih onemogućiti pročitajte klikom na gumb 'Više'. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.