Svakim danom smo tu za Vas: 064 51 51 51 - tel. 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min, +18

Ljubav? Želje?

Tarot karte mogu otkriti naše najdublje tajne i želje, a također može nam pomoći da razvijemo veću samosvijest. Naši životi mogu pratiti različite smjerove - Tarot čitanje može pomoći voditi vas na putu do uspjeha.

Tarot

Je li vrijeme za promjenu? Dopustite da Vas usmjerimo u pravom smjeru. Pronađite odgovore koji mijenjaju način života kod naših tarot majstora.  

Tarot kontakt

Universum line kao jednog od najpoznatijeg tarot servisa možete dobiti na broj:

 

Broj telefona:

064 51 51 51

Cijena za pozive iz fiksne mreže iznosi 3,49 kn/min, a za pozive iz mobilne mreže 4,78 kn/min.

 

Za sva Vaša pitanja i nedoumice tarot majstori dostupni su cijeli tjedan od 8h ujutro do 23h.

 

Universum line prati svjetske trendove u telekomunikacijama i kako bi i dalje održali profesionalnu uslugu i opravdali dugogodišnje zadovoljstvo korisnika koristimo trenutno najkvalitetniju mrežu preko optičkih vlakana (fiber optic) kako bi vam ponudili što kvalitetniji zvuk i nesmetano čitanje iz tarot karata. Iako je s naše strane usluga podignuta na najvišu moguću razinu, kvaliteta zvuka ovisi i o kvaliteti mreže pozivatelja ili jačini signala ako se radi o pozivu s mobilnog uređaja.

Kako bi osigurali transparentnost poslovanja, naš sustav će Vas prilikom poziva obavijestiti o cijeni ovisno da li zovete iz fiksne ili mobilne mreže. Naplata počinje nakon javljanja operatera. Inicijalna poruka o cijeni poziva se ne naplaćuje. Zbog zaštite korisnika sustav će automatski prekinuti poziv nakon određenog vremena. Ukoliko želite nastaviti razgovor dovoljno je ponovno nazvati i tražiti istog djelatnika.

 

* u navedenim cijenama je uključen PDV
** sadržaj usluge je namijenjen osobama starijim od 18 godina

 

Tehničku podršku za usluge s posebnom tarifom pruža: Imnet d.o.o., Bukovačka 20A, Zagreb OIB:55601968415, 098307730

Tko Smo

Što Nudimo

Naša Nagrada

Naš Profil

Pod nazivom UNIVERSUM LINE prisutni smo više od 20 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga. Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz astrologije i tarota. U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi. Stalna edukaciju osoblja, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Detaljnije o kolačićima te načinu kako ih onemogućiti pročitajte klikom na gumb 'Više'. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.