Svakim danom smo tu za Vas: 064 51 51 51 - tel. 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min, +18

Ljubav? Želje?

Tarot karte mogu otkriti naše najdublje tajne i želje, a također može nam pomoći da razvijemo veću samosvijest. Naši životi mogu pratiti različite smjerove - Tarot čitanje može pomoći voditi vas na putu do uspjeha.

Tarot

Je li vrijeme za promjenu? Dopustite da Vas usmjerimo u pravom smjeru. Pronađite odgovore koji mijenjaju način života kod naših tarot majstora.  

kategorija Karijera i financije
Četvrtak, 27.09.2018.

U današnjici provodimo jako puno vremena na poslu. Naš život je strukturiran oko posla, a mnoge stvari koje želimo ovise o njemu pošto nam je on primarni izvor novaca. Pošto većinu dana radimo, važno je zadržati harmoniju, sreću i dobre odnose s kolegama. Možda vam upravo ovih sljedećih sedam savjeta pomogne u tome.

Opširnije...
kategorija Karijera i financije
Srijeda, 25.07.2018.

Da li ste zabrinuti oko vašeg budućeg posla? Možda razmišljate o promaknuću na poslu ili mijenjanjem posla? Možda se neko vrijeme već osjećate kao da taj posao nije za vas i ne usrećuje vas.

Opširnije...
kategorija Karijera i financije
Nedjelja, 06.08.2017.

Da li je novac uzrok svih vaših problema? Što god da se dogodi, jednostavno ne znate s novcem? Iznenadni financijski gubitak je jedan od rastućih problema današnjice. Ponekad je problem s novcem toliko velik da doživimo potpuni gubitak perspektive i postanemo ogorčeni, bez nade i pesimistični. Nemojte upasti u loše raspoloženje i odbijte ove osjećaje jer ništa nije ne rješivo! Gubitak novca možete preživjeti te ponovo biti sretni i osigurani.

Opširnije...
kategorija Karijera i financije
Utorak, 07.03.2017.

Postoje mnogi mitovi, legende i strahovi povezani s novcem pa je on još uvijek tabu tema o kojoj svi pričamo s određenom dozom straha. Postoji jednostavniji način za gledanje na novac, a to je shvaćanje da je on vrsta energije. Svi trebamo energiju i ona je nešto što prolazi cijelo vrijeme kroz naše misle, djela i prostor. Mijenjamo svoje vrijeme za novac kada radimo, a novac mijenjamo za potrepštine koje konzumiramo. Sudjelujemo svakodnevno u procesu mijenjanja novca i energije za naše potrebe, odnosno raznih energija.

Opširnije...
kategorija Karijera i financije
Srijeda, 07.12.2016.

Ponekad nam se dogodi da dosegnemo toliko visoku razinu stresa da tek tada shvatimo kako nam je potrebna ravnoteža između posla i života.
Mnogi od nas osjećaju kao da se bore u nekim aspektima života dok balansiraju između posla, obitelji i ljubavi. Boriti se između posla i obitelji može biti zaista vrlo težak životni zadatak kako oba aspekta mogu biti zahtjevna ili ne možemo uhvatiti vremena za jedan od njih.

Opširnije...
kategorija Karijera i financije
Utorak, 27.09.2016.

Možete vjerovati kako je dosada problem koji samo pogađa djecu na praznicima za vrijeme kišnih dana ili odrasle koji su lijeni i imaju manjak motivacije ali ona  danas predstavlja veći problem nego što se čini. Dosada može predstavljati destruktivno stanje uma ako nije prepoznata kao psihološki problem. Ona može blokirati kreativnost i samopouzdanje te potaknuti razna čudna ponašanja.

Opširnije...
kategorija Karijera i financije
Utorak, 27.10.2015.

Postoji zadivljujući citat Williama Somerseta Maughama u romanu "Of Human Bondage", cijenjen kao remek djelo književnosti 20. stoljeća: "Novac je kao šesto čulo, bez koje ne možete u potpunosti iskoristiti ostalih pet." Po našem mišljenu, zanimljiv način gledanja na to.

 

Opširnije...

Tko Smo

Što Nudimo

Naša Nagrada

Naš Profil

Pod nazivom UNIVERSUM LINE prisutni smo više od 20 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga. Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz astrologije i tarota. U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi. Stalna edukaciju osoblja, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Detaljnije o kolačićima te načinu kako ih onemogućiti pročitajte klikom na gumb 'Više'. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.