✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ (3,49kn) - mob. 0,63€ (4,78kn) /min

Universum Line Tarot - Blog

Pet savjeta za privlačenje sreće

Svi želimo biti sretni i uspješni ali prečesto se ograđujemo i imamo krivi stav prema sebi i sreći. Da bi ostvarili svoje snove i bili sretni, trebamo prvo promijeniti stav i;

  • postati svjesni ponašanja
  • meditirati
  • zaboraviti na imaginarne rezultate
  • simulirati unutarnju snagu
  • smijati se
  • sjetiti se svih dobrih stvari

privlačenje sreće

Postanite svjesni svog ponašanja

Većina nas živi tako da reagiramo na život, a ne stvaramo ga. Kada postanete svjesni svojih predodžbi o uspjehu, možete ih promijeniti. Vaša uvjerenja se pretvaraju u misli, i ono što mislite pretvarate u riječi koje postaju akcija. Uvažavajući riječi one vam postaju navika što je bitno za stvaranje budućnosti.
Osjećaj ispunjenja se ne stvara sam od sebe, nego dolazi od onoga što izabiremo kroz život. Vrlo je lako izgubiti uvid u ono što je bitno ili zanemariti ono što zaista želimo biti i što nas usrećuje.

Uvijek postoji bezbroj načina preko kojih možete stvoriti dobru bazu za postizanje sreće. Jedna od njih je prakticiranje pet vrsti ponašanja koja nam kristaliziraju pogled na budućnost.
Da li ste spremni za stvaranje sreće? Ako jeste, napravite sljedeće korake.Meditirajte

Meditacija nam pomaže da se opustimo, razbistrimo glavu i povežemo s unutarnjom energijom. Mir, smirenost i osjećaj ravnoteže je ono čemu svi težimo. Meditirajući možete doći do stvarnog sebe i povezati se sa svemirom i njegovim energijama. Meditacija potiče podsvijest i tjera vas da sagledate stvari iz šire perspektive.

Meditacija ne mora biti zahtjevna i svakako ne bi trebala biti nelagodna. Ne morate joj posvetiti određeni broj sati dnevno ako ne želite. Svrha meditacije je da vas opusti, a ne da vas obveže. Dovoljno je da dnevno provedete deset do petnaest minuta meditacije što možete obaviti i dok boravite i šećete kroz prirodu ili radite ostale aktivnosti koje vas ispunjuju.
Ukoliko niste upoznati s meditacijom, postoje razni videi i knjige koje vas uvode u svijet jasne perspektive. Svakako se pokušajte upustiti u svijet meditacije i pratite osobni napredak.Nemojte se fokusirati isključivo na određeni rezultat

Mnogi od nas očajnički pokušavaju doći do onoga što žele, bilo da je riječ o boljem poslu, ljubavnoj vezi ili mjestu stanovanja. Imate osjećaj da stvari trebaju ići na određeni način i ako nije tako, vrlo se ako uzrujate. Često radite kompromise i ponašate se onako kako ne želite te ste zbog toga frustrirani i pod stresom.

Naravno da postoje stvari za koje želite da se odvijaju onako kako ste zamislili, ali zašto jednostavno ne bi pustili da se odvijaju same dok se vi opustite.

Zamislite kako bi bilo oslobađajuće govoriti ono što osjećate i pustiti da budete opušteni i svoji. Samo ako se opustite i odmaknete od kontrole život će vam postati avantura i krenuti u sretnijem smjeru.Energija i vježbanje

Vrlo lako upadnemo u fazu kada smo stalno umorni i letargični što dovodi do negativnog razmišljanja. Energiju u našem tijelu ne čine samo mišići i metabolizam, već i energija koju stvaramo pozitivnim mislima. Redovito vježbanje također privlači pozitivnu energiju, opušta nas i čini sretnijima.

Odaberite vrstu vježbanja koja simulira vašu energiju i koju radite s osmjehom. Bilo da je riječ o plesu, aerobiku, individualnim ili grupnim vježbanjem, ne samo da će pridonijeti vašem fizičkom zdravlju već ćete pročistiti blokade i emocionalno i umno rasti.Smijte se češće

Ponekad možete pretjerati sa svojom radnom etikom što je neproduktivno i potiskuje vašu kreativnost. Definitivno suspreže svu radost koju imate, a ako poanta u životu nije biti sretan, što onda je?

Već i kad se osmjehnete, odmah počnete biti bolje volje. Zato što više prakticirajte stvari koje vas vesele i nasmijavaju i družite se s dragim ljudima koji su pozitivni.Računajte na sve dobre stvari

Koncentriranje na ono što nije dobro vam se može činiti kao dobar način da to ispravite. Naravno da ćete se usredotočiti na ispravljanje svojih grešaka ali nemojte ih pritom doživljavati kao negativne i katastrofalne. Iz grešaka se uvijek nešto nauči i one nas ojačaju.

Računajte sve dosadašnje uspjehe koliko god vam se činili mali. Mali uspjesi kao i veliki daju samopouzdanje i obogaćuju naš život. Smijeh, uspjesi i male stvari te dragi ljudi su ono što ispunjava naš život i čine ga sretnijima. Ako vam neka od navedenih stvari nedostaje i mučite se s postizanjem sreće u životu, nazovite naše tarot majstore koji će vam otkriti budućnost i navesti vas na pravi put.

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.