✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ (3,49kn) - mob. 0,63€ (4,78kn) /min

Universum Line Tarot - Blog

Kako otkriti svoju auru - energija i boja

Aure su energetska tijela koja rade na elektro-magnetskoj energiji. Razumijevanje i poznavanje značenja aura i njihovih boja nam omogućuje da poboljšamo i uskladimo energije koje nas okružuju.

energija aure

Svatko posjeduje vlastitu auru. Ona daje informacije o nama, našim emocijama, o načinu na koji komuniciramo, kako donosimo odlike i koristimo moć. Aura ne samo da daje podatke o nama već  može pokazati i trenutačne utjecaje, odnosno što se trenutno odvija u našem životu bilo da je riječ o emocionalnim ili fizičkim problemima. Aure nisu samo prisutne kod ljudi, već i kod životinja i biljaka, odnosno svim živim tvarima. Ljudi obično odlaze na čitanje aure da bi otkrili što ih koči i oslobodili čakre te dopustili energiji da slobodno teče kroz njihova tijela.

Ne treba vam velika koncentracija da bi vidjeli svoju auru. Najbolji način da počnete spoznavati svoju auru je defokusirajući svoj pogled.


Kako shvatiti značenje aure i energije?

Aure se često definiraju kao energetska polja određene boje, vibracije i zvuka. Svi mogu naučiti kako prepoznati i vidjeti auru i njenu boju. Boja aure se čita u mirnoj prostoriji s malo svijetla, a osoba treba stajati nasuprot pozadine neutralne boje. Čitanje aure teoretski nije toliko teško, a najbolji način da to postignete je da usmjerite pogled prema nečem neutralnom i opustite se. Ako se opuštate dok pokušavate vidjeti svoju auru, ujedno otvarate svoj um meditaciji i širite osviještenost. Učenje čitanja aura može biti jako teško jer morate postići određeno stanje uma, ali sigurno ćete uspjeti s malo prakse.  Nemojte biti ne strpljivi ili misliti da ne posjeduje sposobnost čitanja aure. Samo se opustite i budite otvoreni i s vremenom ćete spoznati svoju auru.


Koje boje je moja aura?

Sada kada znate definiciju aure, htjeti ćete otkriti koje je boje. Aure postoje u raznim bojama ali najčešće dominiraju zelena, plava, crvena, žuta, narančasta, tamno plava i ljubičasta. Neke su svijetlije, a neke tamnije, više intenzivne ili manje intenzivne, a neke mogu posjedovat i sjajne note. Što boja aure točno znači i otkriva? Postoji više objašnjenja, a ovo su neka od njih:

Crvena - osoba možda ima zdravi ego ali i određenu vrstu energije zbog koje se osjeća anksiozno ili ljuto.

Plava - smireno i opušteno. Osoba ima energije pune ljubavi te je vjerojatno vrlo intuitivna i brižna.

Zelena - zdravlje i boja prirode. Osoba voli ljude, prirodu i životinje te pokazuje emocije ravnoteže, rasta i oporavka.

Žuta - Osoba je opuštena, inspirativna, optimistična i inteligentna.

Narančasta - energična, produktivna, društvena i hrabra osoba.

Tamno plava - intuitivna, osjećajna i osjetljiva osoba.

Ljubičasta - intuitivna, umjetnička duša.

Bijela - čista, istinita osoba prepuna ljubavi i anđeoske energije.

Crna - indicira na probleme iz prijašnjih života. Osoba s problemom tuge i nepopustivog bijesa.


Ako se odlučite otići u stručnjaka na čitanje aure, nemojte se iznenaditi ako vam otkrije više boja. Svaka aura ima više boja, od kojih se jedna najjasnije iscrtava, dok su druge manjeg intenziteta. Otkrivanjem aure spoznajete bolje sebe i ono što vas koči ili pak pokreće u životu. Ovo malo istraživanje samog sebe je ujedno i početak razumijevanja i usklađivanja energija. Da bi bili sretni i zadovoljni u životu morate uskladiti energiju koja je oko vas i postići ravnotežu. S obzirom na vašu auru i osobnost možete poboljšati svoje odnose s drugima ili pak raditi na sebi. Ako ne znate kako početi, naš tim uhodanih stručnjaka će vam vrlo rado pomoći u tome te vam raznim savjetima i tarotom otvoriti novi pogled na sebe.

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.