✆ 064 51 51 51 - tel. 0,46€ (3,49kn) - mob. 0,63€ (4,78kn) /min

Universum Line Tarot - Blog

Kako obnoviti romantiku u vezi

Pokažite voljenoj osobi da je posebna! Ne znate kako i nemate nikakvih romantičnih ideja? Pročitajte stoga nekoliko naših ideja koje su savršene za ljubavne parove.

obnoviti romantiku

Da li osjećate da vam nedostaje romantike u ljubavnom životu? Ponekad ljubavne veze zahtijevaju malo truda i pažnje pri stvaranju posebnog zajedničkog vremena i uspomena. Ako se dosta trudite oko vaše veze, to ne znači da je ona u krizi, već da vam je važno da se oboje osjećate sretno i da želite da potraje. Romantične geste pomažu parovima da se osjećaju bitnima u vezi i poželjnima što svi želimo.


Romantične ideje za parove

Pokušavati stvoriti zajedničko vrijeme može ponekad biti dosta zeznuto ukoliko oboje imate zahtjevne poslove, djecu i jedva odvajate vrijeme i za sebe. Bez obzira na to, smislite neku romantičnu ideju i „rezervirajte“ ju na vrijeme. Na taj način ćete imati i poticaj jer ćete se veseliti zajedničkom vremenu. Vrhunska poslastica bi bio vikend izvan kuće na nekom romantičnom mjestu. Bilo bi dobro da pokušajte rezervirati takav odmor, a ako vam ne uspije uvijek možete otići na romantičnu večeru. Ako su financije problem ili imate djecu koju nema tko pričuvati, uspavajte ih ranije i upalite eteričnu svijeću i skuhajte romantičnu večeru doma. Kupite jedno drugom omiljenu namirnicu ili vino i uživajte u zajedničkim trenutcima.


Romantične ideje za njega

Ako želite da se vaš voljeni muškarac osjeća još voljenim i važnijim, donosimo vam nekoliko ideja da to postignete:

Ljubavno pismo: ako je vaš muškarac trenutačno na poslovno putovanju, „prošvercajte“ mu ljubavno pismo u kofer u kojem ćete istaknuti zbog čega vam je poseban. Na taj način, kada ga otkrije će imati dio vas blizu sebe, dok ga nema.
Posebni obrok:  svi muškarci vole dobru hranu. Napravite mu zato najdraže jelo i kupite bocu omiljenog vina. Stvorite zajedničku romantičnu večeru s glazbom i mirisnim svijećama.
Romantični poklon: poklonite mu romantični dar kada ga najmanje očekuje. Darovi iznenađenja su uvijek okarakterizirani kao romantična gesta i divan način da nekome dokažete da vam znači i da ga volite.
Jednodnevni izlet: isplanirajte jednodnevni romantični izlet poput šetnje planinama, plažom ili laganom vožnjom rijekom. Zajedničko vrijeme će vam pomoći da održite komunikaciju i cijenite društvo jedno drugog.


Romantične ideje za nju

Ako želite da se vaša voljena žena osjeća voljenom, svakako joj to dokažite raznim romantičnim gestama koje će vratiti iskre u vašu vezu:

Cvijeće: cvijeće je gesta ljubavi. Poklonite joj najdraže cvijeće i iznenadite ju s njim kad najmanje očekuje.
Spoj iznenađenja: rezervirajte spoj za koji ćete joj reći tek par sati prije da bi se znala spremiti. Nemojte joj previše toga otkrivati, već joj samo dajte osnovne smjernice. Biti će sigurno oduševljena što ste sve sami organizirali samo da ju iznenadite!
Vikend izvan kuće: isplanirajte vikend izvan kuće povodom nekom specijalnog događaja, poput godišnjice, rođendana, itd. Na ovaj način ćete se oboje veseliti zajedničkom vremenu i osjećati voljenima.
Nakit: ne morate potrošiti cijelo bogatstvo za ovaj poklon, već kupite svojoj voljeni omiljeni kamen ili tip nakita.

Ako osjećate veliku strast i ljubav prema partneru, svakako mu recite!


Planirajte romantiku zajedno

Ljubav je univerzalna potreba i zato se svi želimo osjećati voljenima. Romantične ideje mogu varirati od malih gesti do nečega izvanrednoga te ne mora koštati puno. Ako osjećate ljubav i strast prema partneru, dokažite mu to romantičnim gestama. Ljubav nije uvijek trošenje novca i kupovanje skupih poklona. Romantika se može postići sitnim gestama tako da obnovimo žar u vezi te provedemo vrijeme skupa. Zato razmislite o tome što vaš partner najviše voli i iznenadite ga s tim. Na taj način ćete mu dokazati da vam je stalno i da ga volite!

Ponekad, u tempu današnjeg života, vrlo brzo zaboravimo na voljene i potrebno je više truda da obnovimo ljubav i dokažemo partneru da nam je sve na svijetu. Ako niste sigurni kako bi uopće počeli obnavljati ljubav, nazovite Universum line jer će naš tim stručnjaka vam korisnim savjetima i tarotom vratiti žar ljubavi!

Povezani članci

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.