Svakim danom smo tu za Vas: 064 51 51 51 - tel. 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min, +18

Ljubav? Želje?

Tarot karte mogu otkriti naše najdublje tajne i želje, a također može nam pomoći da razvijemo veću samosvijest. Naši životi mogu pratiti različite smjerove - Tarot čitanje može pomoći voditi vas na putu do uspjeha.

Tarot

Je li vrijeme za promjenu? Dopustite da Vas usmjerimo u pravom smjeru. Pronađite odgovore koji mijenjaju način života kod naših tarot majstora.  

Nova godina i novi početak

kategorija Život i sudbina
Petak, 05.01.2018.

Sve veze se s vremena na vrijeme preispituju. Zbog svakidašnjeg stresa ii pritiska, ljubav stavljamo u drugi plan te se može dogoditi da nestane ona iskra, a osjećaji izblijede. Zato obnovite svoju ljubav i neka vam veza cvjeta u novoj 2018 godini.

To ćete postići tako da:

  • se podsjećate na sretna vremena
  • riješite glavne probleme
  • se zabavite
  • ugasite televiziju
  • pokažete zahvalnost


Sjetite se kako vam je nekada bilo

Stvari se s vremenom mijenjaju. Pritisak posla i obitelj, djece i kredita; sve to odvlači vaš fokus od osjećaja ljubavi. Naravno, praktične stvari zahtijevaju pažnju i naravno da ćete graditi i dijeliti život zajedno, ali bez ljubavi to neće biti ista priča.
Svjesno se prisjetite kako vam je bilo kada ste se upoznali i pričajte s partnerom o tome. Što je bilo lijepo i što vas je veselilo? Kako ste se osjećali kada ste se sastajali, zaljubljivali i stvarali planove?
Još uvijek ste isti ljudi i još uvijek možete to sve vratiti ako se oboje obvežete.


Istaknite glavne probleme

Ništa ne ubija ljubav više od osobnih frustracija. Možda ste suspregli negativnu energiju i misli u sebi tako da bi održavali mir u kući. Možda izbjegavate pričanje o osjećajima jer ste preumorni, očajni i ne vidite rješenje problema. Nemojte misliti da time pomažete jer sva ljutnja će pojesti svu pozitivnu energiju koju imate.

Organizirajte vrijeme u kojem ćete pričati o stvarima koje vas brinu. Oboje morate obećati da ćete slušati, biti iskreni, pronaći način na koji ćete nešto prebrodit te da nećete vikati, opravdavati se i osuđivati.

Možda će vam se činiti da ne možete naći rješenje ili se ne možete složiti ali to nije nužno svrha razgovora. Ono što je najbitnije je da oboje poslušate osjećaje i pokušate ih razumjeti. Osjećaj povrijeđenosti najčešće nestane onda kada osjetite empatiju.

Zabilježite ovakve razgovore i zapišite kako ste se osjećali i što ste zaključili. Obvežite se da barem jednom mjesečno imate ovakve razgovore kako ne bi izgubili osjećaje za drugo.


Zabavite se zajedno

Organizirajte vrijeme u kojem se možete zabaviti ili raditi stvari u kojima ste prije zajedno uživali. Neka vam ovo bude prioritet jer ćete na taj način vratiti onu iskru koju ste imali nekada.


Ugasite televiziju

Na kraju dana je lako i lijepo zavaliti se na kauč i gledati televiziju ali to znači da skoro ni ne pričate sa svojim partnerom. Mnogi parovi imaju televiziju u krevetu što znači da vrlo mal pažnje pridodaju jedan drugome.
Zato nemojte ni dirati daljinski ukoliko niste barem malo popričali ili na programu nije nešto što žarko želite gledati oboje. Što se tiče spavače sobe, pravila Feng Shui-a nalažu da se uklone svi moderni aparati jer je spavača soba predviđena za samo dvije stvari; spavanje i vođenje ljubavi. Slična pravila se mogu odnositi i na mobitele. Morate imati vrijeme u kojem ćete se posvetiti jedno drugom, a ne svojim mobitelima.


Budite zahvalni i recite to!

Ako svog partnera uzimate zdravo za gotovo, vaša veza će se polako približavati kraju. Umjesto da imate takav stav, fokusirajte se na sve kvalitete koje vam partner pokazuje i svakodnevno ga na to podsjećajte. Čak mu i zahvalite ukoliko bude prikladno.

Poklonite svom partneru s vremena na vrijeme nešto značajno, bilo da je riječ o ulaznicama za kazalište ili običnoj čokoladi. Dajte im kompliment tako da se osjećaju lijepo i vrijedno. Ako vaš partner bude zadovoljan i sretan, veza će vam svakako cvjetati.

Zato u 2018. godini pokušajte biti svjesniji sebe i osoba koje su oko vas. Na koji način upotpunjuju vaš život? Zbog čega se volite? Što želite ostvariti s partnerom? Nemojte držati odgovore na ova pitanja u sebi, nego ih podijelite s drugima. Kada ih izgovorite na glas, vaše želje i misli polako postaju stvarnost. Zato se potrudite da zamijenite negativne misli s pozitivnima. U tome će vam pomoći Universum line i naši tarot majstori kao i svih prijašnjih godina tako smo i u 2018. godini uz vas.

Tko Smo

Što Nudimo

Naša Nagrada

Naš Profil

Pod nazivom UNIVERSUM LINE prisutni smo više od 20 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga. Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz astrologije i tarota. U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi. Stalna edukaciju osoblja, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Detaljnije o kolačićima te načinu kako ih onemogućiti pročitajte klikom na gumb 'Više'. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.