Svakim danom smo tu za Vas: 064 51 51 51 - tel. 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min, +18

Ljubav? Želje?

Tarot karte mogu otkriti naše najdublje tajne i želje, a također može nam pomoći da razvijemo veću samosvijest. Naši životi mogu pratiti različite smjerove - Tarot čitanje može pomoći voditi vas na putu do uspjeha.

Tarot

Je li vrijeme za promjenu? Dopustite da Vas usmjerimo u pravom smjeru. Pronađite odgovore koji mijenjaju način života kod naših tarot majstora.  

kategorija Život i sudbina
Utorak, 04.06.2019.

Veze mogu doći i ponekad brzo proći, ali dobar prijatelj je tu za cijeli život. Pravi prijatelj će vam pomoći u sreći i nevolji, odnosno proći će s vama sve životne uspone i padove.

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Srijeda, 27.03.2019.

Svi želimo imati svrhu u životu i znati da smo na pravom putu na kojem izražavamo svoj potencijal i radimo ono što nam je suđeno. Možda već slijedite svoj san, možda znate što vam je san ali niste sigurni kako ga postići, a možda još uvijek isprobavate opcije.

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Utorak, 29.01.2019.

Život je ponekad težak i zahtjevan. Dnevne obaveze, kojih je sve više i više vam mogu stvoriti pomutnju u glavi i iscrpiti tijelo. Zbog užurbanog ritma života se ponekad čini da je san luksuz. Bez obzira na sve, moguće je pronaći unutarnji mir prakticirajući sljedeće korake:

 • pazite na svoje tijelo
 • nemojte raditi više stvari odjednom
 • pustite da vas priroda liječi
 • meditirajte
 • prestanite se uspoređivat s drugima
 • budite zahvalni

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Ponedjeljak, 03.12.2018.

Da li se često osjećate kao nečiji otirač? Osjećate kao da svi u vama vide nekoga na koga mogu frustrirano istresti svoje probleme, a vi se ne znate suprotstaviti? Kako možete promijeniti tu naviku?

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Četvrtak, 12.07.2018.

Iako je ne upotrjebljavamo često, svi imamo dar intuicije. Njena svrha je da nas navede na određene odluke i situacije za našu korist. Naučite kako je koristiti da bi imali sretniji i uspješniji život.

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Utorak, 29.05.2018.

Briga je dio života koja se javlja u određenim situacijama kada se osjećamo prestrašeno ili nas neke stvari preokupiraju. Ona je normalna reakcija na određene pojave ukoliko prestaje onog trena kada se situacija ili problem oko kojeg se javila riješi ili je možemo kontrolirati. Ako briga zauzima preveliko mjesto u vašem životu i osjećate se kao da vam uništava život, vrijeme je da preuzmete kontrolu i riješite se te destruktivne navike.

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Petak, 13.04.2018.

Mnogi od nas se smiju kada su sretni i to je nešto što ne možemo kontrolirati! Osmjeh nam može služiti kao vrlo moćan alat u životu. Možete izabrati da se smijete i to je ono što čini pozitivnu promjenu! Zašto ne pokušate?

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Petak, 05.01.2018.

Sve veze se s vremena na vrijeme preispituju. Zbog svakidašnjeg stresa ii pritiska, ljubav stavljamo u drugi plan te se može dogoditi da nestane ona iskra, a osjećaji izblijede. Zato obnovite svoju ljubav i neka vam veza cvjeta u novoj 2018 godini.

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Subota, 09.12.2017.

Snovi su mnogo više od prolaznih slika koje generira naša podsvijest dok spavamo. Znanost je pokazala da su spavanje i snovi vrlo važni za našu psihu. Oni predstavljaju način procesuiranja kompleksnih problema i ideja koje krije naš mozak. Sanjarenje spada u drugu skupinu i ne mora biti pasivno. Snovi mogu biti i dinamične sile koje stvaraju bolje ozračje i život te povećavaju svjesnost. Zato pročitajte kako poštovati i pratiti snove, što je nevjerojatno sanjarenje i primijenite potrebne korake za iskorištavanje snova u svrhu kreativnosti i pozitivnosti.

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Nedjelja, 26.11.2017.

Svi želimo biti sretni i uspješni ali prečesto se ograđujemo i imamo krivi stav prema sebi i sreći. Da bi ostvarili svoje snove i bili sretni, trebamo prvo promijeniti stav i;

 • postati svjesni ponašanja
 • meditirati
 • zaboraviti na imaginarne rezultate
 • simulirati unutarnju snagu
 • smijati se
 • sjetiti se svih dobrih stvari

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Četvrtak, 09.11.2017.

Rješavanje određenih situacija, događaja ili puštanje osoba iz života može biti fizički, mentalno i emocionalno stresno. Iako je taj proces težak, on nam dozvoljava da se pokrenemo te nam pročišćava dušu i um, a vraća slobodu. Tek kada zatvorimo jedna vrata, možemo otvoriti druga i zato je bitno se riješiti svih stvari koje nas opterećuju. Kada pustite određene stvari iz života, otvarate vrata prema pozitivnoj i svjetlijoj budućnosti.

Opširnije...
kategorija Život i sudbina
Ponedjeljak, 30.10.2017.

Zašto smo ovdje? Koja je naša svrha na zemlji? Da li ste se ikada zapitali ova pitanja? Ako vjerujete da je važno promijeniti se i napraviti nešto bitno i značajno da bi svijet bio sretnije mjesto za život, pokušajte ovih šest savjeta za ispunjeniji život.

Opširnije...

Tko Smo

Što Nudimo

Naša Nagrada

Naš Profil

Pod nazivom UNIVERSUM LINE prisutni smo više od 20 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga. Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz astrologije i tarota. U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi. Stalna edukaciju osoblja, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Detaljnije o kolačićima te načinu kako ih onemogućiti pročitajte klikom na gumb 'Više'. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.