Svakim danom smo tu za Vas: 064 51 51 51 - tel. 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min, +18

Ljubav? Želje?

Tarot karte mogu otkriti naše najdublje tajne i želje, a također može nam pomoći da razvijemo veću samosvijest. Naši životi mogu pratiti različite smjerove - Tarot čitanje može pomoći voditi vas na putu do uspjeha.

Tarot

Je li vrijeme za promjenu? Dopustite da Vas usmjerimo u pravom smjeru. Pronađite odgovore koji mijenjaju način života kod naših tarot majstora.  

Povijest tarota

Povijest tarota...
Tarot označava fascinantnu konvergenciju srednjovjekovnog, a kasnije i renesanse, spoja umjetnosti i simbolika, vjeru, narodne kulture i igre.


Prvi poznati pogled na karte tarota u povijesti je u sjevernoj Italiji u ranom 15. stoljeću. Kada shvatite tu kulturu i vrijeme, priroda tarota i njegovih slika postaje mnogo manje tajanstvena.
Igra kartama postaje sve popularnija u Europi na prijelazu 14. stoljeća. Svoje podrijetlo vuće iz Kine (gdje su karte koristile kao novac za oklade), te je došao u Europu kroz kontakt s islamskom kulturom, vjerojatno negdje nakon 1366. godine.


Među ostalim dokumentima vezanim uz tarot koje se odnose na igranje kartama, imamo propovijed Dominikanska svećenika Johannes von Rheinfeldena, koji opisuje razne igre i moralne lekcije koje karte nude. Jedno od novina koje opisuje je paket od 52 tarot karte koje se koriste za trik igre uzimanja. Trik igre uzimanja su možda najčešći oblike igre kartama. Obično su imali jednostavna pravila, igrali su na potez gdje bi najjača karta dobivala, ali je bio složen mehanizam bodovanja.


U nekom trenutku, smatra se oko 1425. godine, netko je stvorio špil karata kojem je dodao niz aduta na standardne četiri boje. Set uključuje 21 karticu ilustrirane s alegorijskim i teološkim slikama te dodanom 22. kartom dvorske lude, te je kreiran špil od 78 karata.

Tko Smo

Što Nudimo

Naša Nagrada

Naš Profil

Pod nazivom UNIVERSUM LINE prisutni smo više od 20 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga. Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz astrologije i tarota. U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi. Stalna edukaciju osoblja, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Detaljnije o kolačićima te načinu kako ih onemogućiti pročitajte klikom na gumb 'Više'. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.