Svakim danom smo tu za Vas: 064 51 51 51 - tel. 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min, +18

Ljubav? Želje?

Tarot karte mogu otkriti naše najdublje tajne i želje, a također može nam pomoći da razvijemo veću samosvijest. Naši životi mogu pratiti različite smjerove - Tarot čitanje može pomoći voditi vas na putu do uspjeha.

Tarot

Je li vrijeme za promjenu? Dopustite da Vas usmjerimo u pravom smjeru. Pronađite odgovore koji mijenjaju način života kod naših tarot majstora.  

Što kažu horoskopski znakovi o poklonima?

Uskoro je Vašoj dragoj osobi rođendan i nemožete se odlučiti što ćete joj kupiti za poklon? Onda se nalazite na pravom mjestu, odlučili smo Vam pomoći u tome i to ne bilo kako nego preko horoskopskih znakova. Nadamo se da ćete uživati u tekstu i odabrati najbolji poklon koje će Vašu dragu osobu najviše razveseliti.

Ribe vole sanjariti, spiritualne su i kreativne, a često i prave umjetničke duše. Dosta su sentimentalne i romantične ali i emocionalno nesigurne. Uvijek trebaju potvrdu da je sve u redu. Imaju vrlo senzualnu stranu i uživaju u svemu što im hrani i obogaćuje osjetila. Vrlo brzo postanu ljubomorne i vrlo se lako mogu iskoristiti.

Opširnije...

Vodenjaci imaju grozan smisao za humor. Vole se družiti i biti u centru pozornosti. Impulzivni su i spontani te fascinirani poviješću i baštinom.

Opširnije...

Jarci su praktični i cijene jednostavnost, a iskreni dar im vrijedi više od zlata. Vole se razmaziti luksuznim stvarima s vremena na vrijeme. Ako mu planirate nešto pokloniti odvojite dodatno vrijeme da dar privlačno zamotate. Primijetit će svaki uloženi napor i cijeniti što ste odvojili vrijeme da nešto napravite za njega.

Opširnije...

Strijelci obožavaju avanture i putovanja. Vole biti slobodni, a ne vezani za monotoniju i rutinu. Imaju dobar smisao za humor, optimistični su i vole učiti. Kad primaju poklon naprave iznimku i očekuju punu pažnju.

Opširnije...

Škorpioni toliko obožavaju poklone da ih ponekad i sami sebi kupuju. Najdraže im je kada dobiju poklon bez ikakvog razloga. Poklon koji im dajete mora biti dobro zamotan jer obožavaju iznenađenje. Često će čekati da ostanu sami i tek ga tada otvoriti da sami proživi iznenađenje.

Opširnije...

Vage obožavaju poklone te im je bitna njihova količina. Nemojte ih zamotati skupa, već svakog posebno da odmah primijete količinu i fokusira se na radost otvaranja. Vrlo će cijeniti ako ste ih lijepo zamotali jer im je bitan sami čin otvaranja poklona.

Opširnije...

Djevice su jako praktične i više od ikoga će cijeniti dobar dar ali prilikom odabira morate dobro razmisliti jer ona nije tip osobe kojem možete odabrati bilo što iz obližnjeg dućana.

Opširnije...

Lavovi obožavaju primati darove pogotovo ako su lijepo prezentirani. Vole teatralnost i osjećati se posebnima, a sretni su dokle god su u centru pozornosti.

Opširnije...

Rakovi su zahvalni primatelji darova ali jako paze na vanjštinu i osim samog poklona im je bitan i način na koji je prezentiran. Ako ih zaista želite impresionirati na način da ostanu bez teksta, prvo im dajte poklon, zatim cvijeće i čašu vina kao zdravicu.

Opširnije...

Blizancima ćete najlakše kupiti poklon zato što vole gotovo sve! Obožavaju učiti nove stvari i družiti se s prijateljima i voljenima. Ako prihvate dar od vas znači da ste bitna osoba u njihovom životu. Ukoliko je prošlo neko vrijeme otkad ste se zadnji put vidjeli vaš posjet će mu biti vrlo ugodan poklon.

Opširnije...

Bikovi obožavaju praktičnost te luksuzne i senzualne tkanine, a od svih znakova zodijaka najviše cijene praktične darove. Bikovi vole finu hranu bilo da se radi o elegantnoj večeri u restoranu ili kod kuće. Njima je najbitnije da ste odvojili vrijeme da razmislite što će im se svidjeti.

Opširnije...

Ovnovi obožavaju darove pa će ih obradovati sve što je uzbudljivo, šareno i zabavno. Obožavaju iznenađenja i jako su nestrpljivi pa stoga ne morate brinuti o lijepo omotanom poklonu jer će se usredotočiti na ono što je unutra. Pošto su osjetljive prirode, nemojte nikada zaboraviti na njihov rođendan jer će se jako uvrijediti.

Opširnije...

Tko Smo

Što Nudimo

Naša Nagrada

Naš Profil

Pod nazivom UNIVERSUM LINE prisutni smo više od 20 godina.Najstariji i najiskusniji smo servis iz alternative na domaćem tržištu usluga. Dajemo usluge iz alternativnog područja. Prepoznatljivi smo po davanju usluga iz astrologije i tarota. U poplavi i bujanju najrazličitijih usluga naša je najveća nagrada vaša vjernost našoj usluzi. Stalna edukaciju osoblja, davaoca usluge, osigurava nam da damo odgovore i na najsloženija pitanja naših korisnika.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Detaljnije o kolačićima te načinu kako ih onemogućiti pročitajte klikom na gumb 'Više'. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.